Бойко Борисов, като лидер на ГЕРБ и Мария Габриел постъпиха

...
Бойко Борисов, като лидер на ГЕРБ и Мария Габриел постъпиха
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Подкрепяме предложеното от ГЕРБ-СДС правителство

Бойко Борисов, като водач на ГЕРБ и Мария Габриел постъпиха отговорно към България като върнаха изпълнен проучвателния мандат, счита той

„ Бойко Борисов, като водач на ГЕРБ и Мария Габриел постъпиха отговорно към България като върнаха изпълнен проучвателния мандат със състав и конструкция на държавно управление на ротацията. “

Топва се споделя в позиция на Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи, публикувана от пресцентъра на партията.

„ Те постъпиха отговорно към хората и към страната,  като я избавят от безвремието на служебните държавни управления и политическата рецесия, на каквито бяхме очевидци в последните три години и които в никакъв случай повече не би трябвало да се повтарят, поставяйки националния интерес над партийния “, се показва в текста.

„ Както заявих през вчерашния ден, това държавно управление ще получи поддръжката на Движение за права и свободи, тъй като е значимо да продължим да работим за хората, както го правихме последните 9 месеца. И ще поддържаме държавното управление, до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители.

В Народното събрание в този момент би трябвало да продължи  постигнатото с измененията в Конституцията, с промени в законите, с цел да има действителна правосъдна промяна и борба с корупцията.

Хората и страната имат потребност от непоклатимост и сигурност, които ние като водачи на партиите си им изискуем и Движение за права и свободи няма да отстъпи от тази своя отговорност “, декларира Пеевски.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР