Бойко Борисов като че ли се самоблъфира, изигра много празни

...
Бойко Борисов като че ли се самоблъфира, изигра много празни
Коментари Харесай

Фройдизъм: Настимир Ананиев видя, че мокрия сън на Борисов бил да се отърка в ПП-ДБ

„ Бойко Борисов сякаш се самоблъфира, изигра доста празни ходове. Макар, че държи три карти в ръка, никоя не е коз. Пред него има три варианти - да повтори случилото се в 48-ия парламент, когато ГЕРБ бяха първа мощ и не съумяха да сформират кабинет. Първата алтернатива е да отидем на избори. Втората е да се съберат партиите на Прехода. Чух, че това е проект Б на Борисов. Третият вид е най-работещ - да поддържа втория мандат “.

Този разбор направи пред Нова ТВ депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

„ Не мога да схвана за какво ГЕРБ се държат като победени. Те се държат като втора мощ. Те имат отговорността и са на ход. Бездействието на ГЕРБ ни кара да бъдем открити и транспарантни към гласоподавателите си. Ние предложихме и състав на кабинет. С съответни персони, които могат да изпълнят декларираната управническа стратегия. Искам да видя малко водачество от ГЕРБ ”, добави националният представител.

И уточни: „ Мокрият сън на Борисов е да се отърка в ПП-ДБ ”.

Ананиев посочи, че препоръчаната управническа стратегия е била за 18 месеца. „ След това видяхме конференция на ГЕРБ, на която се оказа, че Excel-а ги затруднява. Това е елементарна стратегия, всеки младеж може да се оправи с нея. За нас е значимо да има постоянен кабинет, който да реши рецесиите в България ”, твърди той.

„ Един от жокерите на Борисов се самовзриви в ръкава му. Господин Гешев няма по какъв начин сега да бъде употребен по-късно, което се случи с него ”, разгласи депутатът от „ смяната “ Ананиев.

„ Не би трябвало Борисов да се опасява. Като че ли в него има някакъв боязън. От кого се опасява? ”, пита още той.

Относно изказванията на Борисов, че ГЕРБ ще предложи кабинет от персони, депутатът от ПП-ДБ сподели: „ Единствено моята молба е при тези персони да няма магнетичен темперамент и да не са хора, влезнали или с капацитет да влязат в „ Магнитски ”. Нека първата мощ предложи кабинет и си обезпечи поддръжка за него ”, продължи със смешките депутатът.

Според него от ГЕРБ се пробват да „ вбият чеп сред „ Продължаваме Промяната ” и „ Демократична България ”. И беше безапелационен, че няма разединение в обединението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР