Бойко Борисов изригна с пламенно слово, след като беше преизбран

...
Бойко Борисов изригна с пламенно слово, след като беше преизбран
Коментари Харесай

Борисов: Още имате нужда от куче като мен, много са подли, много са зли 


Бойко Борисов изригна с енергично слово, откакто беше избран отново за водач на ГЕРБ.

Искам да благодаря на Антонио Лопес, който се извини, че си ни пребогат. На тебе Манфред, с цел да кажа на хората, които са не запомнили. Манфред Вебер е индивида, който най доста европейски жители показаха за претендент ръководител на Европейска комисия. Той е тук измежду нас. Човекът, който в цяла Европа събра най-вече гласове, с цел да е ръководител на Европейски Съюз. Ние също гласувахме за него.



Така благодари избраният отново ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов на ръководителя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който бе специфичен посетител на Националното заседание на ГЕРБ.



"Много мислихме с сътрудниците по политическата декларация. По тематиката война сме безапелационни. Това не е военна интервенция, това не е инвазия. не е някаква игра. На границата ни, не надалеч или близко, а в Черно море, Одеса, се води война и тук няма никакво опрощение да бъде пощаден агресора.

Винаги съм бил за мирна уравновесена политика, само че това е когато има мир. Тогава дипломатите са най-важните и хора и не би трябвало да се позволява война. Но когато има война и да назовават това някаква интервенция. Категорично не!

И тук, вместо ние да сме безапелационни като нация и държавно управление - дублирам в мир можеш да приказваш за национални ползи кой газ е по- евтини, кой е по безценен, туристи, доставки, само че в мир. Но когато гинат хора, и милиони бежанци се изнасят, тогава има единствено един интерес и това е човешкият живот. Затова сме толкоз безапелационни ", съобщи изрично Борисов.

"Да кажеш днеска че си срещу наказания, срещу изпращане на съоръжение, което прави цяла Европа, Америка, целия либерален свят. Ние от ГЕРБ сме възмутени от това. Да тръгваш на Европейски съвет и единствено с помощта на ГЕРБ да имаш декларация за глобите това е несериозно. Ние от дълго време сме си споделили мнението за Българска социалистическа партия ", продължи той.

"Откакто ме има, все ги побеждаваме. Това е ясно. Но те дето се вика, не са ни главния съперник. Да обвиниш младежите на ГЕРБ че имат въздействие върху Шел, ОМВ, че дигат цената, откакто Делян Добрев ви сподели предишния юни стартира да се дига цената на всичко.

Тогава, те споделиха, че не дрънчало на война. А газа от кой момент стартира да се подвига. А тока? И тук не бях склонен с част от текстовете на декларацията, само че вашите изявления ми демонстрираха че, не е трябвало да се съпротивлявам. Ние споделяме, нашият конфуций Томислав Дончев, че това е обединението на омразата. Защо да ни ненавиждат? Тези хора половината бяха в кабинета на Бъчварова на заплата по време на наше ръководство.



С кое да ни ненавиждат, че са яли бял самун по време на нашето ръководство и по тази причина да ни ненавиждат. Все едно, че нашите младежи да са на заплата при Рашков ", ядоса се Борисов.



"Ми когато Плевнелиев правеше служебно държавно управление, те станаха министри там. Съхористите. Какво им направихме, с цел да им ненавиждат. И сме им го написали в декларацията. Като сме били неприятни, за какво от самото начало са били с нас. На Народното събрание написа, че съединението прави силата.

Виждам настроенията какви са. Дори доста упреци и предизвестия получих. Досега партийни членове не са ме предупреждавали. Заклеваха ме по никакъв метод поддръжка за Политическа партия и тази коалиция. Разчетоха ни по доста неприятен метод, че желаеме да крепим това ръководство. Затова се съгласих с изречението за народен щаб и предварителни избори, тъй като в този парламент няма нищо друго с изключение на четворна коалиция, която се бори единствено за постове и пари. Нищо друго няма ", сподели още Борисов.

"И тъй като някой от съперниците би ме попитал, както и Европа приказва, Манфред сподели бъдете градивна съпротива. Преди доста месеци ние излязохме и предложихме по какъв начин да се оправят с цената на тока. За разлика от Германия имаме нуклеарна централа, въглищни централи, имаме водна сила, имаме зелена сила. Нищо не зависи като запас извън. Всичко е българско.

"Понеже Нинова упреква Кауфланд в далавера. Манфред знаеш какво е Кауфланд, верига магазини. Понеже дали олио на промоция и се избиха. Човек умря на опашката. Било далавера. Обръщам се към нея като министър на стопанската система, е ли е далавера да произвеждаш ток на 50 лева в Козлодуй и да го продаваш 650 лв. на бизнеса. Това се споделя държавна далавера.

И тъкмо вие уважаеми ръководещи дадохте образец по какъв начин се прави голяма далавера. Не е ли далавера да си използваш служебното състояние на министър на финансите и се сещам за Горанов. Ти с коя джипка си в този момент? След като четири седмици бе викан на разпит, че желае да напусне страната с крадена джипка. Нарочени конференции в Министерство на вътрешните работи.

Е в този момент му го върнаха и му се извиниха. Джипа на Горанов е постоянен. Ама неприятния усет остава. За Горанов и неговата джипа най-после се получи, че не е той, не било компютри, а било компоти ", сподели още Борисов.

Трябва да ви кажа, че цената щеше да бъде плюс минус 2-3%, толкоз щях да дам да се промени, изрично акцентира новият остарял водач на ГЕРБ.

"Отидохме във Враца и показахме далаверата със живото. И отново същия човек споделя кой болен мозък клати страната. А кой болен мозък, когато целия свят беше затворен в коронавирус рецесията, клатеше страната и гореше маски пред Министерски съвет. Е, Нинова, същия болен мозък и в този момент клати страната. Той не е в ГЕРБ, а в този който ви конфигурира и ще ви дръпне черджето.



Вие действително обеднявате народа, като вдигате цените, а при ГЕРБ приходите се подвигаха. Същото е и сцената на газа. Смениха регулатора и подвигнаха цената с 40%. Засекретиха търговията с газ. Само в България е секретна и за по 3 секунди крадат милиони. Ето желая да ме опровергаят. Един месец стана, само че не ме опровергават ", сподели водачът на ГЕРБ, написа обстоятелства. бг.

"Мислех това да не го споделям, само че доста хора поработиха по тая тематика. Много желаеха да ме сменят, доста желаеха двора да остане без овчарско куче. И се направиха доста опити.

Искам да благодаря на моите другари от първия ред, че не се подведоха. Благодаря им.

Още имате потребност от менен. Много са подли, доста са зли. Дето се вика – имате потребност от куче! ", заключи Борисов.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР