Бойко Борисов излиза за първи път на стадион “Ивайло като

...
Бойко Борисов излиза за първи път на стадион “Ивайло като
Коментари Харесай

Борисов с капитанската лента на ветераните на „Витоша“

Бойко Борисов излиза за първи път на стадион “Ивайло ” като футболист. Бившият министър председател най-вероятно ще изведе с капитанската лента ветераните на “Витоша ” (Бистрица) в утрешния полуфинал за шампионската купа против “Спартак ” (Варна).

Старата столица бе определена от БФС за хазаин на завладяващия полуфинал, който е в четвъртък от 16:00 ч. Великотърновска е и съдийската бригада – Георги Гинчев с асистенти Илиян Капарашев и Ивайло Атанасов.

Борисов към този момент е удостоверил присъединяване си в мача и се чака срещата да провокира сериозен интерес след феновете на футбола. Експремиерът изведе “Витоша ” (Бистрица) като капитан и в зоновия край на Югозападната лига, където “бистришките тигри ” удариха с 3:1 “Пирин ” (Благоевград). Тимът е петкратен първенец на България за ветерани, освен това – сегашен отличник. М.г. на финала на стадион “Трейс Арена ” в Стара Загора те победиха с 3:1 “Черно море ” (Варна). В състава на “тигрите ” са и някогашните национали Христо Йовов, Гошо Гинчев, Георги Пеев, Светослав Петров и Йордан Върбанов.

Съперникът им “Спартак ” (Варна) стана победител в Североизточната зона, където първо в зоновия полуфинал победи „ Добруджа “ с 5:4 след дузпи (в постоянното време 0:0), а на финала се наложи над състава на „ Търговище “ с 2:1. Входът за утрешния мач на стадион “Ивайло ” е свободен. Спечелилият излиза на край за шампионската купа против спечелилия от други полуфинал сред ветераните на “Локомотив ” (Пловдив) и “Ботев ” (Враца). 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР