Бойко Борисов има участие в създаването на двата списъка Магнитски,

...
Бойко Борисов има участие в създаването на двата списъка Магнитски,
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: Смятам, че Бойко Борисов има участие в създаването на списъците “Магнитски”

Бойко Борисов има присъединяване в основаването на двата листата " Магнитски ", а съществуването на Владислав Горанов в тях значи, че и самият той ще попада в идващ подобен. Това съобщи в студиото на " На фокус с Лора Крумова " по предприемачът Пламен Бобоков.

" Очаквах много по-заслужили деятели да намерят място там, като Бойко Борисов и Иван Гешев. Наличието на Горанов в тези описи значи, че не е надалеч и времето, когато ще забележим и Борисов в тях. Смятам, че той има присъединяване в основаването на двата листата " Магнитски ". Той е човек, който с цел да избави себе си е подготвен да жертва всички. За него няма никаво значение родината, партията, децата и внуците му. Има значение единствено личното му оцеляване ", сподели Бобоков.

Според него обещанието на членове на ГЕРБ да поддържат антикорупционно законодателство значи, че " Борисов ще жертва Гешев ".

Бобоков бе безапелационен, че делата против него за имали за цел " да ни се затвори устата, тъй като не сме били от близкия кръг на Борисов ".

" В основата на всичко, което ни се случи, постоянно е стоял Борисов и неговите психопатии за оцеляване. Гешев е реализатор. Пеевски се възползва от обстановката, той е по бързите покупко-продажби ", разяснява предприемачът и добави, че спор сред президента Румен Радев и Бойко Борисов не съществува.

" Тогава имаше спор сред президента и Борисов. Съдейки по дейностите на Радев, наподобява, че към този момент са в близки връзки ", сподели още той.

" Липсата на правдивост отсъства в нашето общество. В основата на всичко това е мафиотизираната страна. Всички структури, построени от Борисов, са с поддръжката на Пеевски и Гешев. Всички въпроси ще се решат, когато Борисов влезе в пандиза. Това е доста просто, елегантно и положително решение за нашето общество ", съобщи още Бобоков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР