Бойко Борисов и Зоран Заев да продължат да говорят помежду

...
Бойко Борисов и Зоран Заев да продължат да говорят помежду
Коментари Харесай

Плевнелиев: Заев да покаже добра воля и да ликвидира изкуствения въпрос за “македонското малцинство” у нас

Бойко Борисов и Зоран Заев да продължат да приказват между тях и да вършат взаимни отстъпки. Това ще е първа крачка към положително начало в замръзналия разговор сред България и Северна Македония. Това написа в програмна публикация за 24 часа президентът на България от 2012 до 2016 година, който е част от Охридския клуб, където членуват международни водачи, предлага своя формула.
Според някогашния български президент по този начин ще стане допустимо нашата страна да резервира своята позиция и достолепие, само че и Скопие да продължи пътя си към Европейския съюз. Плевнелиев поучава Заев да покаже благосклонност, като ликвидира изкуствения въпрос за “македонското малцинство ” у нас. А Борисов да одобри статуквото, каквото е в Република Северна Македония през днешния ден.
 Плевнелиев: Радев е най-прекият път към диктатурата, а Гешев работи на високи обороти Плевнелиев: Радев е най-прекият път към диктатурата, а Гешев работи на високи обороти
Денонощно се ругатни страната от 4 години. Аз съм дал решения, а не като Радев. Днес той нарушава конституцията. Аз не съм го направил. Д...
Освен това комисията по история да бъде разширена с уважавани европейски историци. И още - Плевнелиев подтиква Заев към а дълбоки промени: промяна на учебници, отваряне на архивите на комунистическите секрети служби, почтено броене на популацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР