Бойко Борисов и неговите съмишленици отново привлякоха вниманието върху себе

...
Бойко Борисов и неговите съмишленици отново привлякоха вниманието върху себе
Коментари Харесай

Бойко Борисов кръсти ПП Партията на посредниците

Бойко Борисов и неговите съидейници още веднъж привлякоха вниманието върху себе си.

ГЕРБ с поредност от брифинги по точки от предизборната акция. 

Кризите в България не са вносни, сподели Томислав Дончев: Те са изцяло домашно произвеждане.  Причината за високата инфлация са високите цени на енергоносителите, Там е отговорът на въпроса по какъв начин най-бързо да се понижи инфлацията от " домашното произвеждане ". Новите ограничения, които ще дадат резултат, могат и да са остарели и изпитани ограничения. Има липса на дърва за огрев - да върнем " остарелия " модел, с цел да може хората да имат достъп до дърва на налични цени, сподели той.

Сходна е обстановката и с мигрантския напън. И тук положителните нови решения са старите решения. Правителтвото на Политическа партия завеща на България рецесии във всяка една сфера от публичния живот. Най-голямата - енергийната рецесия, разяснява Теменужка Петкова.

Криза с доставките, най-много тези на природен газ. За ГЕРБ постоянно водещ приоритет е била диверсификацията. Подменихме и модернизирахме напълно компресорните станции у нас. Припомням, че сме първото държавно управление, което е построило интерконектор със съсдена на нас страна. Оставихме на идващото държавно управление един съвсем подготвен план - правителството на " Промяната " се провали, са мрежата би трябвало да зарабори на 31 декември 2021 година. 

Диверсификация по " Харвардски " - стопират газа от " Газпром ", след това връщат съветския газ, само че с 30% по-скъп и посредством медиатори, разкри Петкова. 

Рецептата за енергийна сигурност е стабилно ръководство на страната. Стабилно ръководство без ГЕРБ-СДС, е невероятно. Днес повече от всеки път, България се нуждае от бързи и способени дейности. Ние от ГЕРБ и нашите сътрудници от Съюз на демократичните сили сме посочили, че знаем и можем да изведем страната ни от рецесия. Правили сме го преди, ще го създадем и в този момент. По тематиката с доставките на свежо нуклеарно гориво за АЕЦ " Козлодуй "  напомняме, че процесът по диверсификация стартира през 2018 година, а не с Кирил Петков, както твърдял той. Ние считаме, че в този миг, в който е значимо да се подсигуряват доставките на свежо нуклеарно гориво, би трябвало да се форсира този развой по завършване на диверсификацията. Напомням, че през вчерашния ден цената на електрическата енергия бе над 1400 лева за мегаватчас, сподели още Петкова.

Деница Сачева разкри, че хората са изплашени, за първи път след 1997 година и зимата на Жан Виденов, по какъв начин ще заплащат сметките си. Поради цените, за които приказваме, най-малко 400 000 души ще имат потребност от енергийно подкрепяне, разяснява Сачева. 

" Резултатите политиката на " Промяната " и на Корнелия Нинова, докара до цялостно комплициране в бранш " Дърводобив " и преустановяване на практиката единствено държавни предприятия да добиват и продават дърва. Миналата година по това време един кубик е бил 90 лева, в този момент е съвсем 200 лева, пелетите доближиха 1000 лева за звук “.

" Състоянието на стопанската система и финансите е влошено. Държавата има потребност от лекуване, само че не от шамани, а от прецизни хирурзи. Голяма част от инфлацията е европейски проблем, само че в България, заради шаманите, които управляваха до неотдавна, е двойна “, заяви Александър Иванов.

" Шаманите докараха България до обстановка на невъзможност в обществените финанси “, разкри той. 

Иванов съобщи, че от ГЕРБ категорично няма да подвигат налозите, в случай че те получат още веднъж властта след изборите на 2 октомври. Популизмът излиза скъпо. 

" България сега минава втора година, в която тя няма свежо европейско финансиране - нито по европейските стратегии, нито по Плана за възобновяване ", разяснява Дончев, написа novini.bg. 

Относно бъдещото ръководство: С всички не може да се ръководи - когато всички ръководят, народът е в съпротива. 

  " Партията на медиаторите ": Промяната върна медиаторите в тока, газа и нефта, сподели Бойко Борисов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР