Бойко Борисов и неговата ГЕРБ отричат, че поддържат връзка с

...
Бойко Борисов и неговата ГЕРБ отричат, че поддържат връзка с
Коментари Харесай

Д-р Петканска за „топлата“ връзка Радев – Борисов

Бойко Борисов и неговата ГЕРБ отхвърлят, че поддържат връзка с Румен Радев.

Отрича и президентът. Често споделят, че са политически съперници, само че има една персона, която и двете страни одобряват за незаменима – Николай Павлов. Кой е претендентът за министър на енергетиката в кабинета на Николай Габровски?

Първо, държавно управление на ГЕРБ те назначава за изпълнителен шеф на основно за българската енергетика сдружение. След няколко месеца президентът, разгласен и обявяващ се за максимален политически съперник на ГЕРБ, те назначава за длъжностен министър на енергетиката. След още няколко месеца пък новото държавно управление на ГЕРБ те оставя на поста в основното енергийно сдружение.
Това продължава четири години до момента в който ново държавно управление, което не е подвластно от Румен Радев и Бойко Борисов, не те освобождава поради обвинявания в злоупотреби и ощетяване на страната, а за дейностите на сдружението стартира следствие, в което си свикан като очевидец.
Накрая, единствено 10 месеца по-късно, още веднъж си в играта – този път като предложение за министър, само че към този момент в експертно държавно управление, което е „ отдалечено от партийна оцветка “, само че с мандат от ГЕРБ.
Възможно ли е това? Възможно е, в случай че се казваш Николай Павлов и си някогашният изпълнителен шеф на държавното газово сдружение „ Булгаргаз “, назначен от ГЕРБ, и някогашен длъжностен министър на енергетиката, назначен от Румен Радев. “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР