Бойко Борисов и лидерите на ПП не влизат в битката

...
Бойко Борисов и лидерите на ПП не влизат в битката
Коментари Харесай

Бойко Борисов и лидерите на ПП не влизат в битката във Варна 


Бойко Борисов и водачите на Политическа партия не влизат в борбата във Варна, която започва откакто кметът Благомир Коцев и бизнес групата „ Хоризонт “ дадоха знаци, че се пробват да преподредят Бизнеса, евентуално тъй като не желаят да изгубят корпоративния избор за евроизборите.

Бойко Борисов няма интерес да даде рамо на кмета на Варна в координираната офанзива на двата най-влиятелни бизнес кръга в морската столица. Атаката работи за ГЕРБ, а и ББ може да получи бонус корпоративен избор за евроизборите.

Лидерите на Политическа партия са ангажирани с подреждането на властовия пасианс с премиерската ротация, само че и също като Бойко Борисов ще разчитат на корпоративен избор за евроизборите.

Двата кръга, които организират координирана офанзива против кмета Благомир Коцев и бизнес групата „ Хоризонт “, демонстрираха на кметския избор, че разполагат с непренебрежим запас да генерират корпоративен избор.

Избирателната интензивност на евроизборите е ниска и корпоративният избор може да се окаже фактор коя коалиция ще има повече евромандати – ГЕРБ-СДС или ПП-ДБ.

25 000 гласа корпоративен избор, който генерираха двата бизнес кръга дружно с сътрудници на кметските избори в морската столица, може да са
бонус за Бойко Борисов, а той е извънредно умел политически състезател и надали ще предприеме внезапни придвижвания, с цел да не го загуби.

Лидерите на Политическа партия към този момент съвсем са изгубили корпоративния избор от Варна за евроизборите, само че явно не желаят борба с двата авторитетни бизнес кръга преди ротацията и евровота и не дават рамо на кмета на Варна.

Кирил Петков и Асен Василев идват от бизнеса в политиката и са наясно с разпоредбите на играта и евентуално ще се опитат да се договорят с водачите на двата бизнес кръга, които организират координираната офанзива.

bgsniper.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР