Бойко Борисов е селски тип политик и смяташе, че надлъгването

...
Бойко Борисов е селски тип политик и смяташе, че надлъгването
Коментари Харесай

Деян Кюранов: Бойко Борисов е селски тип политик и смяташе, че надлъгването и хитруването може да продължи безкрайно

" Бойко Борисов е селски вид политик и смяташе, че надлъгването и хитруването може да продължи безпределно. В даден миг Политическа партия му споделиха - тук е град, не са селски хитрини и играем покер. В покера има миг, в който ти споделят – блъфираш, сваляй картите. Това му споделиха преди два дни ".
Това мнение изрече пред БНР Деян Кюранов, политолог и мъдрец. Той направи ангажимента, че в тази ситуация показва отрицателно отношение към " обичайна патриархална силова селска просвета на хитринките ".
" Отговорността за цялата въртележка е напълно на господин Борисов. В момента, в който ПП-ДБ споделиха – ти блъфираш, той незабавно даде заден ход. "
Репликата на Асен Василев за Мария Габриел като красивото лице на мафията е " рухване на махленското ниво на Борисов, Пеевски и тути кванти " и е " напълно в стилистиката на Борисов и Пеевски. "
Политологът вижда " цялостна каша и безпорядък в политическите глави " от двете страни на договарянията. Според него Асен Василев би трябвало " да се извини обикновено, без никакви увъртания " и е сексистко изявлението му, че се извинява на дамата, а на политика Мария Габриел – не, което е " грубиянско и неприемливо ". Подканата на Борисов за опрощение Деян Кюранов назова " политическо безочливо използвачество ", а извинението на Василев за него е " напълно в региона на морала, политиката след това ".
" Никой от договарящите сега не се интересува от гласоподавателите и хубаво прави. Когато се вършат такива договаряния, в действителност по-добре е да се вършат на закрито, тъй като гласоподавателите и от двете страни желаят животът да е по-хубав, в сравнение с е. Едните желаят Бойко Борисов да е деспот на България, другите желаят Бойко Борисов да бъде в пандиза. Като е по този начин, ще би трябвало да работят дружно, да продължат да договарят и да изясняват на своите гласоподаватели писмеността на политическата демократическа просвета ", разяснява политологът
По отношение на Габриел Кюранов позволи, че Борисов " въобще не се интересува тя ли ще бъде " и не изключи да бъде " отново дама, малко по-неудобна, не толкоз европеизирана на тип, само че не по-малко послушна ".
" Мария Габриел е маска на Бойко Борисов ", а " партията на Борисов е еднолична компания ", заключи политологът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР