Бойко Борисов е най-смисленият съюзник на ПП в настоящата политическа

...
Бойко Борисов е най-смисленият съюзник на ПП в настоящата политическа
Коментари Харесай

Пиарът Диана Дамянова: Борисов си реже опашката, с ДПС ще се ядат големите жаби

Бойко Борисов е най-смисленият съдружник на Природен парк в актуалната политическа действителност,  смята  някогашният пиар на групировката на Кирил Петков и Асен

 

Според нея сега в страната се води „ борба на кланове “, при която Борисов се пробва „ да се освободи от тази тежка взаимозависимост, която имаше с групата  подопечни джуджета и всичко, кото живее в близост “. По думите й, Борисов е бил с погрешно схващане по какъв начин се ръководи страната – когато е имало проблем с двама предприемачи, той ги слагал на една маса, те се схващат, само че единствено едвам крадат дружно. Сегашното му изпитание да си „ пререже опашката “, обаче заслужавало почитание, счита пиарът.

 

Атаката на основния прокурор Иван Гешев, който изиска имунитета на Борисов, Дамянова дефинира като „ една доста неприятна драматургия “. По думите й, шефът на държавното обвиняване симулира активност, като привиква политици на разпити, без да разполага с нещо действително, с което да ги заплаши.

 

По отношение на президента Румен Радев Дамянова уточни, че той търси парламентарен вид за смяна на държавното устройство. Според нея Радев и Гешев работят дружно сега, защото ползите
Всичко за Вашата сватба
им съответстват.

 

Дамянова изрази песимизъм, че конституционната смяна, поради която беше направено държавното управление, ще се реализира, защото няма да има нужното болшинство за това.. „ Не мисля, че Движение за права и свободи е готово да реже опашката си. В този смисъл, не виждам в Движение за права и свободи съдружник за конституционна смяна и тогава ще възникне въпросът за какво ги ядохме тези огромни жаби “, посочи пиарът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg