„Бойко Борисов е най-сериозният фактор за несигурност и нестабилност. Трябва

...
„Бойко Борисов е най-сериозният фактор за несигурност и нестабилност. Трябва
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов е най-сериозният фактор за несигурност и нестабилност

„ Бойко Борисов е най-сериозният фактор за неустановеност и неустойчивост. Трябва мигновено да слезе от политическата сцена. Гешев също би трябвало мигновено да си подаде оставката “, сподели водачът на „ Демократична България “ Христо Иванов в предаването „ Лице в лице “.

„ Корупцията ни коства не просто непосредствено, тя ни яде бъдещето и всяко изпитание, което поставяме “, добави Иванов.

Той прикани служебното държавно управление и новото управление на ДАНС да наложи ответни и аналогични ограничения против същите хора, против които беше прибавен закона „ Магнитски “ в Съединени американски щати. „ Американското държавно управление прави другарски жест към България. Тук става дума за групова неустановеност “, добави Иванов.

„ Основното лице на това изгубено десетилетие е Бойко Борисов. (…) Тези неща не бяха разследвани и другите лица, които носят отговорност, са Иван Гешев и Сотир Цацаров преди него. И в този момент прокуратурата излиза и споделя, че ще проверява – това е комично. Този човек би трябвало да си подаде оставката, с цел да стартираме да възвръщаме доверието в прокуратурата “, сподели още Иванов.

Лидерът на „ Демократична България “ добави, че страната ни би трябвало да стартира да реконструира имиджа си и да престанем да бъдем „ Дисниленд на корупцията “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР