Бойко Борисов е мутра, основал е СИК и когато всички

...
Бойко Борисов е мутра, основал е СИК и когато всички
Коментари Харесай

Руди Василев: Бойко Борисов е мутра!

" Бойко Борисов е мутра, основал е СИК и когато всички приказваме, че желаеме да изгоним мутрите от България, би трябвало да стартираме първо от него ". Това са думи на Йордан Цонев отправени от парламентарната естрада към Вежди Рашидов във връзка предишното и генезиса на водача на партия ГЕРБ Бойко Борисов ", това напомни Радостин Василев - някогашният състезателен министър.

" Миналата седмица Йордан Цонев и цялата парламентарна група на Движение за права и свободи гласоподава в поддръжка на проектокабинета " Габровски ", препоръчан от партията на Бойко Борисов, а преди този момент дружно с ГЕРБ си избраха Вежди Рашидов за ръководител на Народно събрание.

В петък Мустафа Карадайъ играеше ролята на юрист на Бойко Борисов, във връзка ареста му и демонстративно и координирано с ГЕРБ напусна срещата за държавно управление с втория мандат на Политическа партия ", показа още юристът в профила си във Facebook.

" Действията на статуквото през последните месеци е следващото доказателство за лицемерието в политиката и фасадната народна власт, в която живеем повече от 30 години. Мантрата на Движение за права и свободи за диалогичност, поредност и грижа за обществото е нищо повече от елементарна измама.

" България не заслужава сходни фасадни демонстрации, зад които прозира желанието на мафията да се скрие зад маската на експертно държавно управление с третия мандат или да тласка страната към нови избори! България има потребност от отговорно постоянно държавно управление, което да носи политическа отговорност и да гради и работи само за хората! ", съобщи Василев.

" Йордан Цонев ме наказа преди 2 седмици със забележка, тъй като споделих, че в България към момента има фасадна народна власт, а нейното корпоративно-мутренско ръководство участва в пленарна зала, тъй като ИК сега се трансформира не от демократични партии, а от един ПАТРИАРХАТ, един МАТРИАРХАТ и един ЕМИРАТ. Това е истината!!! ", приключи някогашният министър на спорта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР