Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев са един организъм.

...
Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев са един организъм.
Коментари Харесай

Цитат на деня: Пеевски е главата, тялото е Борисов, а Гешев е имунната система на този организъм

Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев са един организъм. Пеевски е главата, тялото е Борисов, а Гешев е имунитета. Той е имунната система на този организъм. Този организъм обаче към този момент е смутен.

Това сподели пред " Нова телевизия " предприемачът Пламен Бобоков, който от три години е обвиняем по няколко каузи, заведени от прокуратурата. По едно от тях той ще съди България, откакто при започване на февруари се разбра, че държавното обвиняване е прекратило делото против него и секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов. То беше формирано на 18 юни 2020 година, а двамата бяха упрекнати за незаконен сговор за времето от ноември 2019 година до края на януари 2020 година На 9 юли 2020 година чиновници на Министерство на вътрешните работи и Специализираната прокуратура, като тогава бяха задържани Узунов и Бобоков. Акцията провокира всеобщи митинги против тогавашното държавно управление на Бойко Борисов, както и против основния прокурор Иван Гешев.

 Прокуратурата приключи делото против Пламен Узунов и Пламен Бобоков Прокуратурата приключи делото против Пламен Узунов и Пламен Бобоков

Бобоков призна, че към момента поддържа връзки с президента Румен Радев, само че се чуват доста по-рядко. Той изрази удивление от държанието на президента напоследък, като съгласно него към този момент няма спор сред Борисов и Радев. " Изненада ме всички това. Вече гледаме в разнообразни направления с президента. Вече всички виждат смяна в него ", добави предприемачът.

Бобоков неведнъж атакува някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, като го упрекна, че е в основата на всичко, което се случва на него и брат му в последните години. Атанас Бобоков е обвинен дружно с брат си за проведена незаконна група.

" Целта на офанзивата против нас беше да ни бъде затворена устата. Ние имаме независимо мислене и не сме били от близкия кръг на Борисов. В основата на всичко е Борисов и неговите психопатии, свързани със личното му оцеляване. Проблемът на България е Бойко Методиев Борисов. Имаме мафиотизирана страна. Всички структури са построени от Борисов, като получава поддръжката на Пеевски и Гешев ", сподели Бобоков.

 Пламен Бобоков: Процесите към момента се ръководят от Пламен Бобоков: Процесите към момента се ръководят от " триумвирата Пеевски, Борисов и Гешев "

По думите му основният прокурор Иван Гешев е реализатор на Борисов, а депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски се възползва от обстановката и правел бързи покупко-продажби, които предприемачът назова далавери. Според него водачът на ГЕРБ най-вероятно стои зад имената в двата листата със глобени по закона " Магнитски ".

" Борисов е човек, който, с цел да избави себе си, е подготвен да жертва всички. За него няма никакво значение родината, партията, децата или внуците му. Важно е оцеляването му. Всички въпроси ще се решат, когато Бойко Борисов влезе в пандиза. Това е доста простичко и елегантно решение за нашето общество ", добави Пламен Бобоков.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР