Бойко Борисов даде два варианта за редовно правителство от Петрич

...
Бойко Борисов даде два варианта за редовно правителство от Петрич
Коментари Харесай

Бойко Борисов даде два варианта за редовно правителство от Петрич

Бойко Борисов даде два разновидността за постоянно държавно управление от Петрич (Видео)
Два разновидността за постоянно държавно управление даде водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие в Петрич. Има две тези и две благоприятни условия да се направи държавно управление. Само две. Дали ни харесват, това ще го покажат резултатите.
Моята теза е, че партиите да си заслужат над 100-те млн. лв.,
които и в този момент дава страната за избори, е партийните водачи да вземат участие в ръководството или с ярки политически лица, които да носят политическа отговорност. Освен мен съм предложил проф. Габровски и Росен Желязков, зад тях стоеше цялата партия, сподели Борисов.
Ако офертата за общ кабинет с равноотдалечен министър председател е към ГЕРБ,
а не към „ Възраждане “, както от ден на ден си мисля, те желаят да го скрият с някакъв безпристрастен човек, който „ Възраждане “ да поддържат.
Ако е вторият вид, ние би трябвало да съберем всички сили
да имаме задоволително депутати да си създадем сами държавно управление с партии, които желаят да ръководят, добави водачът на ГЕРБ.
Борисов отхвърли слуховете, че ГЕРБ работи с „ Възраждане “ и Движение за права и свободи към Делян Пеевски за сформиране на постоянен кабинет.
С Делян Пеевски от последния ден в Народното събрание нито съм се чувал, нито съм се виждал, нито някой от мое име в партията е приказвал какво ще се случва,
нито някой оторизиран от партията го е правил, увери някогашният министър председател.
Ако те не оферират премиера си, това значи, че сред нас не може да има сглобка, а те работят скрито с „ Възраждане “, предизвести Борисов.
Той прикани ПП-ДБ да кажат кой е този човек,
равноотдалечен от всички партии, който съгласно тях е подобаващ за министър председател, с цел да може в ГЕРБ да го обмислят и да стартират договаряния сред партиите.
Криво ми е, тъй като карах 40-50 мин до Благоевград,
а там, докъдето я оставихме при Симитли, там си седи. Само колчетата са нови, описа Борисов. Той уточни, че това са „ четири изгубени години “.
Не ме интересува какво мислят другите,
тъй като те изобщо не мислят за това да има държавно управление. Това е ужасната истина. Няма никакво решение. Да, ние подсигуряваме сигурност, непоклатимост, инфраструктурни планове, знаете какво можем и евентуално по тази причина продължавате да ни поставяте преди всичко, сподели Борисов.
В Благоевград колкото по-трудно става, колкото по-гадно става,
толкоз по-корави ставаме ние и реализираме по-добри резултати, сподели евродепутатът Андрей Новаков.
4 години – нищо, това, което оставихме, по този начин си седи.
Има ли потребност да ви споделям, че в случай че не беше „ Промяната “, автомагистрала „ Струма “ щеше да е подготвена?, обърна се към петричани някогашният районен министър Николай Нанков, който води листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч.
Той посочи, че над 2000 фамилии са били отрязани от програмата за саниране и изясни, че това те са били определени по индивидуален аршин.
Нанков даде обещание, че в случай че ГЕРБ завоюва изборите, ще направи всичко допустимо да продължат плановете за общините и програмата за саниране.
За три години и половина постигнахме незаинтересованост и съмнение,
съобщи Росен Желязков и напомни за огромния спад в изборната интензивност за този интервал – от 50% през април 2021 година до 34% през юни 2024 година
Недоверието пристигна от това, че подменихме значителните тематики с маловажните.
След това редовно втълпяване на отрицанието през 2021 година стигнахме до там да дебатираме дали пътя, който имаме в границите на Европейски Съюз, НАТО и нашата ценностна ориентировка, е верният – диалог, който изобщо не би трябвало да водим, сподели Желязков.

Стигна се до най-големият абсурд – политически сили, които се отхвърлят да ръководят избори след избори, уточни още той.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР