Бойко Борисов бе приет за спешна оперативна интервенция в УМБАЛ

...
Бойко Борисов бе приет за спешна оперативна интервенция в УМБАЛ
Коментари Харесай

Бойко Борисов опериран по спешност в УМБАЛ „Софиямед“

Бойко Борисов бе признат за незабавна оперативна намеса в УМБАЛ " Софиямед ", оповестиха до медиите от лечебното заведение.

 Заснеха Бойко Борисов по състезателен екип в „ Пирогов ” Виж още

Той бе опериран преди минути във връзка на контузия на дясното коляно, получена по време на футболен мач, от доцент доктор Антони Георгиев - един от най-хубавите травматолози в страната и шеф на Клиниката по артроскопска травматология в лечебното заведение.

" След осъществен ядрено-магнитен резонанс в УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " е открита увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. Г-н Борисов се възвръща след артроскопската намеса и ще остане под наблюдаване ", разяснява доцент Георгиев.

Днешни фотоси на Борисов в " Пирогов "

През 2017 година Борисов беше опериран за четвърти път в столичната болница " Софиямед " от ортопеда доктор Антони Георгиев поради следващите проблеми с менискуса на дясното коляно. Това беше четвъртата интервенция на менискус на Бойко Борисов. През ноември 2013 година на същата намеса бе подложено и лявото му коляно и тогава Борисов известно време ходеше в Народното събрание с патерици. Този път министър-председателят не е имал потребност от помощни средства, с цел да върви. Дори още в дните след интервенцията още веднъж се върна на работа в Министерския съвет, имаше и обществени прояви като да вземем за пример визитата на министър-председателя на Македония Зоран Заев.

Футболът е главната причина за проблемите с коленете на Бойко Борисов, споделя самият той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР