Бойбанда от близкото минало издаде първа нова песен от 20

...
Бойбанда от близкото минало издаде първа нова песен от 20
Коментари Харесай

Бой банда от близкото минало с първа нова песен от 20 години

Бойбанда от близкото минало издаде първа нова ария от 20 години насам, съобщи Yahoo Entertainment.

Петимата членове на NSync се появиха дружно на сцена след десетилетна пауза. Във вторник групата показа първия трофей от церемонията за тазгодишните награди на MTV. Статуетката с форма на космонавт отиде в ръцете на поп звездата Тейлър Суифт.

Като същинска фенка, Суифт бе пъклен разчувствана от появяването на именитата петорка в цялостен състав. " Какво се случва? ", попита тя. " О, щели да вършат нещо - би трябвало да схвана какво е! ", сподели певицата, изричайки мислите в главите на хиляди.

Почитателите на бойбандата останаха неприятно сюрпризирани, че NSync не извършиха ария на церемонията. Разочарованието им въпреки всичко не се задържа дълго, тъй като в сряда вечер излезе филмов откъс на анимационния филм Trolls Band Together. Видеото бе озвучено от нова ария на име Better Place. Песента е първата в истинския състав на NSync от 2001 насам.

Джъстин Тимбърлейк, който е най-известния член на попгрупата от близкото минало, ще озвучава воин в анимацията, където ще бъде включена и негова музика.

Последният път, в който петимата от NSync са били дружно на сцена бе тъкмо преди 10 години, на церемонията за премиите на MTV през 2013. Поводът бе премия, извоювана от Тимбърлейк, а осъществяването им беше прекомерно къс микс на шлагерите им Girlfriend и Bye Bye Bye. Музикалният номер послучай премията бе с дължина 15 минути, единствено 2 от които бяха отдадени на изненадата на бойбандата.

През 2019 различен синеок красавец от NSync - Ланс Бас, показа в изявление: " Няма какво да ме питате, навит съм! С наслаждение бих правил още музика с NSync... Ако има време, дано е още в този момент! ", разяснява изпълнителят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР