Боят между фенове на баскетболните Балкан Ботевград и Левски Лукойл

...
Боят между фенове на баскетболните Балкан Ботевград и Левски Лукойл
Коментари Харесай

"Балкан": Боят започна заради фен на "Левски Лукойл"

Боят сред почитатели на баскетболните " Балкан " Ботевград и " Левски Лукойл " на полувремето на мача-реванш от четвъртфиналите за Купата на България е почнал, откакто почитател на гостите от София е хвърлил предмет по агитката на домакините. Това настояват от ботевградския клуб, като се базират на видео, оповестено в формалния им уебсайт.

На фрагментите се вижда, че последователите си разменят устно закани, само че напрежението ескалира откакто почитател на " Левски Лукойл " хвърля предмет към на домакинската агитка.



За мача бяха взети строги ограничения за сигурност, само че жандармерията още веднъж трябваше да се намесва, откакто се стигна до физическа разпра сред почитателите, мятане на бутилки и счупени седалки.
Нов пердах в Ботевград, полетяха бутилки и други предмети (ВИДЕО) Жандармерията потуши напрежението
Част от феновете, измежду които майки с деца, потърсиха леговище на терена. След като обстановката бе овладяна, жардармеристите останаха в залата до края на мача, в който " Левски Лукойл " победи с 96:73 и се класира за полуфинал в шампионата.

След срещата президентът на тимът от София - Тодор Стойков, съобщи, че отговорност за грозния случай носят домакините като уредници на мача.
Тодор Стойков: Домакините са отговорни, да санкционират " Балкан "! (ВИДЕО) Президентът на "Левски Лукойл " даде обещание безкомпромисни ограничения за сигурност в мачовете със "зелените "
Напоследък съвсем всеки мач сред " зелени " и " сини " минава със конфликти сред почитателите. След ексцесиите на 5 януари " Левски Лукойл " бе санкциониран с 5000 лева Тогава в мач от Националната баскетболна лига в зала " Универсиада " ентусиасти на " сините " нападнаха гостите с бутилки минерална вода.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР