Боят 3:2 над стария кошмар Швеция заслужено вдигна самочувствието на

...
Боят 3:2 над стария кошмар Швеция заслужено вдигна самочувствието на
Коментари Харесай

Чудесна победа, но за класиране трябва поне точка в Холандия

Боят 3:2 над остарелия призрачен сън Швеция справедливо подвигна самочувствието на националите. И изостри апетитите на почитателите за класиране на Мондиал 2018. Но!

След 7 изиграни мача нашите остават в неизгодна позиция за второто място, което разрешава съвсем несъмнено присъединяване в баражите. Припомняме регламента.

14 отбори от  Европа получават право за присъединяване на Световното по футбол в Русия. Това са домакините, спечелилите в 9-те квалификационни групи, а най-хубавите 8 втори играят плейофи за попълване на последните 4 квоти.

Абсурдно е  да се мисли, че някой може да заплаши хегемонията та Франция, която влиза в плашеща противниците форма. " Петлите " разрушиха 4:0 Холандия, само че пропуснаха да вкарат още толкоз, в което ще се убедите от видеото. 



Страхотен Лемар вкара два гола и накара намиращия се на трибуните Арсен Венгер да си скубе косите, че не е извадил ден по-рано офертата от 92 милиона паунда за крилото само че Монако. Заради присъединяване на Лемар в мача Арсенал не съумя да купи бързака.

Ранената тежко Холандия обаче ни приема в неделя в Амстердам и ще се опита да измие срама. А нашата задача е ясна - най-малко точка съхранява възможностите ни за класиране. Макар че в случай че сме реалисти, победа действително ни оставя в играта. Защото след това в София идва Франция, а нова победа звучи прекомерно против Гризман, Лемар, Погба и останалите.

Паднем ли в неделя, ще би трябвало да чакаме чудеса. Пак в неделя Швеция гостува на Беларус и евентуално ще завоюва, защото ще е опряна до стената. Хората на Лукашенко са безобразни, нощес паднаха 0:1 от Люксембург.

Така че, в случай че не победим в Амстердам, евентуално ще изостанем на 4 точки от Швеция, а и ще се смъкнем на една зад Холандия. После скандинавците одобряват Люксембург и ще ни изпреварят и на доктрина преди изиграване на последните мачове.

Сгрешат ли обаче в Беларус, шведите могат да изгубят всичко в последния мач от Холандия, в случай че " лалетата " към този момент са ни победили. Или от нас, в случай че (дано) ние сме измъкнали нещо от " Амстердам сцена ".

Така че стискаме палци в неделя! За наша победа и шведския неуспех в Беларус. Звучи малко евентуално, само че няма да се разсърдим на момчетата, стига да покажат духа от нощес.

ПРОГРАМАТА В ГРУПА " А "

3 септември

Беларус - Швеция

Холандия - БЪЛГАРИЯ

Франция- Люксембург

7 октомври

Швеция - Люксембург

Беларус - Холандия

БЪЛГАРИЯ - Франция

10 октомври

Франция - Беларус

Люксембург - БЪЛГАРИЯ

Холандия- Швеция

КЛАСИРАНЕ

1. Франция 16

2. Швеция 13

3. БЪЛГАРИЯ 12

4. Холандия 10

5. Беларус 5

6. Люксембург 4
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР