Бояна, вдовицата на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов, вече е дипломирана

...
Бояна, вдовицата на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов, вече е дипломирана
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов вече е психолог

Бояна, вдовицата на умрелия предприемач Стефан Шарлопов, към този момент е дипломирана психолог. Преди броени дни красивата русокоска се похвали с следващото си приключено висше обучение.

 

Тя сподели студентската си брошура, която е цялостна с отлични оценки, а и при отбраната на дипломната си работа се е показала чудесно. Така Бояна се към този момент е квалифициран психолог.

 

Записа второто си висше обучение преди четири години и съумя да приключи в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ". Преди това, милионерката имаше диплома в областта на микробиологията и генетиката от същия университет. След 20 години, Бояна се записва като студентка и съумя да приключи образованието си в границите на няколко години.

 

Записала се е да учи за лично наслаждение и не крие, че се гордее с тапията си по логика на психиката. Красавицата стартира да учи година след гибелта на брачна половинка си Стефан Шарлопов, който умря ненадейно на 5 февруари 2018 година. Любовта им продължи цели 17 години. Те се срещнаха, когато Бояна беше на 23 години, преди малко приключила микробиология и генетика в Пловдивския университет и работеше по специалността си в една от фабриките му, където се залюбили.

 

Бояна му роди 4 деца, а Стефан има и щерка Ева от първия си брак. Двете дами не са в положителни връзки, въпреки да се пробват да го прикрият от медиите. Преди година и половина Ева и Бояна разделиха бизнеса на Шарлопов. Вдовицата призна за раздялата, а думите й породиха редица клюки, че двете са се изпокарали грубо и даже не си приказват.

„ При мен останаха всички хотели, Ева взе складовете, които имаме в София и реши да става рентиер. Има и други цели сега – 2 дребни деца, които имат потребност от нея. щастлива е и се радва на фамилния си живот. А това е най-важното – да се усещаме задоволени и щастливи. Сега сме в естествени връзки. Решението беше нейно. Ева имаше 16% от бизнеса, другите проценти са на фамилията ми “, съобщи фамозната милионерка, която обича да е под светлините на прожекторите и да дава изявленията. 

 

Доведената й щерка Ева Шарлопова е тъкмо противоположното на суетната Бояна. Усмихнатата наследница на Стефан си гледа фамилията, децата, бизнеса, домашните любимци и не желае да се въвлича в злословия и интриги.

 

" Благодаря на всички жълти медии, които толкоз живо се вълнуват от живота и връзките ми с избрани хора. Оставам вярна на себе си и отхвърлям да давам изявленията по тази толкоз „ настояща тематика ” по този начин, както отхвърлих да го върша, когато татко ми умря. Не се нуждая от гласност. Който би трябвало – знае. Бъдете здрави! ”, написа Ева след интервютата на мащехата си, която е жадна за внимание.

Инфо: Уикенд

Тагове: Бояна Шарлопова Стефан Шарлопов психология
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР