Бояна Шарлопова сияе от щастие в ръцете на нов млад

...
Бояна Шарлопова сияе от щастие в ръцете на нов млад
Коментари Харесай

6 години след смъртта на Шарлопов: Вдовицата му залюби приключенец

Бояна Шарлопова сияе от благополучие в ръцете на нов млад юнак. Блондинката, която с всяка минала година става по-секси, се похвали с новото си любовно завладяване. Тя разгласява фотография, по какъв начин се е гушнала в мъж. Това е новият й, който се споделя Стефан Стефанов и е приключенец, който пътува по света. Проверка на в. „ Уикенд “ сподели, че атлетичният мачо е на 36 години и е родом от Шумен.

Разликата във възрастта им с Бояна е 11 години в нейна изгода, само че това не тормози нито един от двамата. Стефан живеел за мига и се наслаждавал, че до себе си има заможна жена, която може да си заплати сама екзотичните почивки. Двамата сега отдъхват на Филипините, откъдето Бояна залива обществените мрежи със секси фотоси. 



По подигравка на ориста и новият й мъж се споделя Стефан, като умрелия Шарлопов. Стефан е радикално друг от олигарха – много по-млад, атлетичен, авантюрист, с провокативна визия. Припомняме, че предприемачът Шарлопов издъхна преди тъкмо 6 години. Малко след кончината му вдовицата се залюби с водача си, с който спеше в продължение на над 5 години, само че настойчиво криеше, че е с него. Милионерката и водачът постоянно пътуваха на почивки, които плащаше вдовицата на Шарлопов.



Изглежда Бояна най-сетне се е наситила на служителя си и към този момент се люби с приключенеца, който има туристическа организация и е обиколил всички по-интересни дестинации по света. Стефан най-често провежда пътувания до Намибия, Исландия, Виетнам, Мадагаскар, Того, Киргизстан, Фарьорските острови, Мадейра и Филипинските острови. Всички тях е посетил по няколко пъти, а към този момент е запалил и Бояна, която също обмисля да попътува.



Именно на следващото проведено премеждие го съпровожда Бояна – двамата са на супер сантиментална екскурзия на Филипините, откъдето вдовицата се похвали със серия от снимки.

„ В момента се усещам обичана и обичам. Хормоните на благополучие – допамин и серотонин, са във високи равнища. Не съм с водача си, нито с телохранителя. Не желая да разгласявам към този момент индивида до себе си, не желая да му предизвиквам това. Когато пристигна моментът, ще го направя “, разкри в изявление Шарлопова в края на предходната година.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР