Бояна Шарлопова пръсна мощна доза сексапил от екзотично местенце далеч

...
Бояна Шарлопова пръсна мощна доза сексапил от екзотично местенце далеч
Коментари Харесай

Отново прикова вниманието

Бояна Шарлопова пръсна мощна доза съблазън от екзотично местенце надалеч от България, а фотографията й провокира същински пожар измежду почитателите й в обществените мрежи.

И има за какво! На фрагмента красивата вдовица на предприемача Стефан Шарлопов показва топ форма и фигура, на която биха завидели доста много по-млади девойки.

В края на предходната година изкусителната русокоска призна в искрено тв изявление, че е имала доста сложни интервали за превъзмогване - и то относително неотдавна. Но към този момент се усеща по-стабилна и по-силна отвсякога.

Пак предходната година Бояна Шарлопова трябваше да се раздели и с Ева - огромната щерка на Стефан Шарлопов от първия му брак, макар че решението за това не е било нейно, а на Ева, напомня " Блиц ".

" Никога преди този момент не съм си представяла, че ще се случи. Мислех, че сме мощни и ще се оправим. Беше огромен потрес за мен, в действителност не го чаках, тъй като съм я приемала като дете, макар че не е мое дете ", показа тогава за това Шарлопова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР