Боян Расате от Български народен съюз (БНС) показа острия си

...
Боян Расате от Български народен съюз (БНС) показа острия си
Коментари Харесай

Пред бой в Панорама: Летят люти заплахи, водещият на БНТ в ступор

Боян Расате от Български национален съюз (БНС) сподели острия си манталитет в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия, като заплаши със разпра Румен Петков от „ Левицата “.

 

Още от първата секунда Расате бе по-остър по отношение на русофилските партии, а ябълката на раздора се оказа, че съгласно Расате Петков и тези към него са си уредили живота:

 

" Поскъпването на живота е обвързвано с външни процеси, някои справедливи, някои изкуствени, твърдото ни разбиране обаче е, че българската страна прекомерно малко се намесва в стопанската система и ценообразуването, в регулирането на цените и на живота на популацията.

 

Убедени сме, че обстановката, в която се намираме, е разследване на това, че българската страна загуби своите индустриални мощности, затвори доста предприятия, и ние на процедура не сме конкурентноспособни на интернационалния пазар.

 

Виновните би трябвало да бъдат посочени. Част от отговорните стоят и в това студио, продължавайки да вземат участие в българския политически живот " - сподели Боян Расате от БНС-НД и уточни Румен Петков от Левицата.

 

" Превърнаха българина в плебей в личната си страна. " - добави Расате.

 

Петков отвърна към водещия Бойко Василев:

 

" При вас от време на време става радостно да се взе участие. "

 

" Не е радостно, че вие пропиляхте нашия живот, а се готвите да пропилеете и живота на нашите деца. Било му радостно. Вие сте си уредили живота " - не спря Расате.

 

" Нека да каже какъв брой масони има в техните партии и обединения, намеси се Венцислав Ангелов от национална партия " Истината и единствено истината ".

 

" Ми да станем да му бием по един пестник, с цел да не му е толкоз радостно... " - добави Расате.

 

" Моля ви, тук този път най-малко да не приказваме за пердах " - опита се да ги усмири водещият. 

 

В студиото острият звук бе непокътнат на първо време от Ангелов:

 

„ Всичко се управлява от илюминатите. Дайте да си приказваме истината, няма време към този момент, би трябвало да си приказваме истината. Колко пъти би трябвало да алармирам Комисия за защита на конкуренцията за спекулации на горивата “, запита Венцислав Ангелов от пария „ Истина и единствено истината “.

 

На няколко пъти водещият опита да спре високия му звук, само че без никакъв триумф.

 

„ Вие като българин ми кажете коя институция ще отбрани нашите ползи “, крещеейки на водещия съобщи Ангелов.

 

„ Във вашата телевизия идва един папагал, пещерняк, къде спи тоя “, продължи Ангелов, само че водещият още веднъж възропта, че не е редно да има обиди от ефира.

 

Според него България би трябвало да резервира неутралитет по отношение на войната в Украйна.

 

Според него тя е авансово планувана и наранена в книгата на Ян Ван Хелзинг  „ Не пипай тази книга “, само че там било комплицирано и вместо Украйна, пишело Полша.

 

Той оприличи 48-ия парламент на свинска кочина.

 

В диалога обаче, поради тематиката „ войната в Украйна “ влезе Боян Расате, който остро атакува сътрудника си от партия МИР - Симеон Славчев, който бе в студиото.

 

„ Руски словоблудства на платени мекерета, не мога да понасям. Не би трябвало да се седи на коляно. МИР не се реализира с приказки, когато има агресор и звяр, който те е нападнал. Само краят на войната, ще бележи успеха на великите сили “, отсече той и продължи да приказва през събеседника си:

 

„ Истинското ми име по персонална карта, господин Руски чехъл, е Боян Боянов Станков “.

 

„ Такива хора, не могат да взимат присъединяване в изборния развой “, отсече пък Симеон Славчев от партия МИР.

 

„ Моля единствено да не се наскърбяваме “, включи се водещият Бойко Василев.

Ангелов се разлюти и стартира да крещи по отношение на гласоподаване в 48 Народно събрание, само че Василев съумя да го озапти, че микрофоните работят.

 

„ Бил съм над 25 пъти обискиран, разпитван и обичай поради ясната ми позиция, а този съветски чехъл от МИР е стоял спокойно и си е взимал дотацията “, съобщи с викове Расате.

 

„ Картата ви, която сте си поставили, като значка, не е настояща “, отсече още Расате. Той прикани за Закон за лустрацията, ориентиран към старите комунисти.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР