Боян Мага - сензационната премиерна книга на издателство Милениум, за

...
Боян Мага - сензационната премиерна книга на издателство Милениум, за
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ: Разбулена е истината за най-тайнствения българин

" Боян Мага " - сензационната премиерна книга на издателство " Милениум ", за пръв път разкрива истината за мистичния богомилски лидер с чудодейни и лечителски качества и дава отговор на задаваните близо хилядолетие въпроси към тайнствената му персона.

Кой е Боян Мага? Съществувал ли е в действителност? Бил ли е фактически с царска кръв? Откъде произтичат знанията и невероятните му качества?

През погледа на историци, фолклористи, изкуствоведи, лингвисти, богослови, писатели, национални лечители и езотерици, се оформя една сензационна, изключително харизматична фигура на принца-маг, наследник на Симеон Велики, брат на светиите настойници на България цар Петър и Иван Рилски и най-вероятно на българската принцеса Елена-Олга, светицата покръстителка на Русия, върховен отдаден богомил, оказал мощно въздействие върху структурирането и разрастването на богомилското придвижване в България през 10. век. и разпространяването му по света. Книгата изважда на „ бял свят “ дълго скривани или преиначавани исторически обстоятелства и доказателства, среща с причини, които са резултат от задълбочени, лишени от политическа и идеологическа обремененост разработки на видни наши и непознати учени.

Излага още доста доказателства, че зад описания от средновековните хронисти като „... мощен в магия, чудо и скрито обаяние “ царски наследник, който „ приемал формата на разнообразни животни – вълк и орел “ стои напълно действителен, високообразован, отдаден в антични познания и тайнства човек, движимост врач и стопанин на силите, владеещ трансмутацията, телекинезата и телепортацията, Надарен стихотворец, музикант и артист, пръв асистент и посланик на цар Петър, почитан богомил с голяма известност и въздействие върху средновековния свят.

Книгата дава още доста данни, че този извънреден български феномен е точно Симеоновия наследник Вениамин Боян, прочул се като Боян Мага.

Сензационната книга, която разкрива, че богомилският лидер и врач е бил брат на свети Иван Рилски, можете да закупите
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР