Боян Чуков, ФейсбукНа 1 май в предаването на Дмитрий Кисельов

...
Боян Чуков, ФейсбукНа 1 май в предаването на Дмитрий Кисельов
Коментари Харесай

Боян Чуков: Москва показа как може да унищожи Британските острови

Боян Чуков, Facebook

На 1 май в предаването на Дмитрий Кисельов по федералния ефирен канал РТР-Планета-Россия бе наранена тематиката за възможна приложимост на атомно оръжие във войната сред Русия и обединявания Запад, отпред със Съединени американски щати.

За първи път по този начин ясно и разбрано бе показан мултфилм с проява на изстрелване на стратегическа ракета „ Сармат “ и заличаване на Британските острови. Нещо повече.
Показан бе и втори вид за потопяване на Англия посредством предизвикателство на гигантско цунами благодарение на подводен дрон, носещ мощен атомен заряд.

В случая е значимо да се подчертае, че Дмитрий Кисельов заема поста Генерален шеф на организация „ Россия сегодня “ от 2013 година и е зам. ген. Директор на ВГТРК (Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания) от 2008 година Очевидно е, че казаното и показаното през вчерашния ден от Дмитрий Кисельов не е просто авторска хрумка. Административните постове, които заема съветският публицист, го вършат съпоставим с Песков, представител на Кремъл.

В същото време известният американски публицист Джордж Стефанопулос се осмели да намекне под формата на въпрос на конгресмена Майкъл Маккол за възможноста Путин да разпореди за " warning shot " (предупреждаващ удар) със стратегическо оръжие, а не тактическо. Пак по същото време по френски ефирен канал бе дискутирана същата тематика като бяха показани на феновете изявления на Владимир Соловьов и Маргарита Симонян, началник на RT.

За изясняване на настоящия ажиотаж към тематиката за приложимост на атомно оръжие от съветска страна е належащо да се чуе доста деликатно „ Валдайската “ смешка на Путин.

На видеото съветският президент доста ясно споделя, че решение за залпов пуск на съветски атомни ракети за ОТВЕТНО-НАСРЕЩЕН удар ще бъде признато няколко секунди откакто сработи системата за ранно предизвестие за атомно нахлуване (системата СПРН).

По-ясно казано, СЛЕД като от някъде бъдат изстреляни ракети към територията на Русия. Трябва да стане ясно, че „ червен бутон “ няма! Той е натиснат и решението го взема компютър.

В приложеното видео има опция да се разбере по какъв начин мисли и работи съветският президент в сериозна обстановка като днешната.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР