Боян Чуков, Фейсбук Русия загуби 2-3 локални сражения на украинското

...
Боян Чуков, Фейсбук Русия загуби 2-3 локални сражения на украинското
Коментари Харесай

Боян Чуков: Русия загуби 2-3 локални сражения на бойното поле, което няма да обърне хода на войната

Боян Чуков, Facebook

Русия загуби 2-3 местни сражения на украинското полесражение. Това не е мотив за приемане на 100% на украинската агитация, която сега еуфорично ликува, само че не напълно безоснователно.

Москва претърпя тези дни лимитирано локално проваляне от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), което няма да преобърне хода на войната. Реално съветската войска бе съкрушена от съветските либерали, които безнаказано водят война вътре в страната против въоръжените сили на РФ.

Локалното проваляне на съветските военни и дейностите на съветските либерали имат голямо алегорично и пропагандно значение, което води до поредност отрицателни директни и косвени последствия за Кремъл.

Това е причина съветската агитация да стартира да се задъхва и все по мъчно да интерпретира в надвит жанр, товаq което е неинтерпретируемо.

Неслучайно Путин сподели преди много време за Песков, че той „ несет пургу “ (дрънка глупости). Явно забележката на президента се пренебрегва и през днешния ден от получатела. Кремъл към момента се бои от реакцията на овластените съветски либерали във вътрешнополитически проект, при положение на взимане на по-радикални решения и ограничения от управляващите.

Всеки може да си прави всевъзможни тълкования на протичащото се в Донбас, Запорожка, Харковска и Херсонска област, само че натовските въоръжения стават от ден на ден и пътуват на изток по ж.п. мрежатаq незадоволително обезпокоявани от „ високоточните Искандери “ и убиват хора, които СВО трябваше да отбрани.

Ежедневно се демонстрират фрагменти на убити хора по площадите и междублоковите пространства в Донецк и други градове на Донбас. Това последното е най-убедителният мотив и пояснение, че пропагандните фокуси със „ свръххитрите проекти “ на Путин, които обикновенните хора не могат да проумеят... все по-често провокират най-вече яд и подигравка измежду елементарните руснаци.

Да, съотношението на силите на бойното поле е 1:6 в интерес на украинците. Украйна хвърли в последната борба към 900 000 индивида против към 150 000. Киев не жали украинското население и го утилизира безмилостно. Зеленски евентуално няма да остане на своя пост до края на годината. Ще го размени различен буфосинхронист.

Русия няма да бъде победена на бойното поле от Съединени американски щати и НАТО. Но убитите и ранени съветски военни и цивилни жертви в следените от руснаците територии стават от ден на ден. Руските олигарси си гонят бизнес ползите макар императивите, които постанова СВО и се мотаят на „ мирните договаряния “ в Беларус или Турция.

Ненапразно олигархът Евгений Пригожин, непосредствен до Путин и свързван с ЧВК „ Вагнер “ прикани жителите на Рубльовка (московски регион, обитаем най-вече с съветски милиардери и милионери) " да си вдигнат розовите задници от диваните и да оказват помощ със своите финансови благоприятни условия на СВО ".

Руските богаташи в действителност не си " подвигат розовите задници " и чакат да премине " бурята ", която няма по какъв начин да ги заобиколи. Руските либерали интензивно основават атмосфера на морална нелегитимност на СВО.

Още един път се удостовери познатото от историята предписание, че „ Русия постепенно запряга... “.

Днес Русия има към момента сериозен проблем със своите предатели, корупционери, крадци и некадърници в ръководството на страната.

Това, че Путин сподели преди броени дни „ нас кинули “ (обманули) не взема решение проблемите.
Защото има идващ логически въпрос: Кого кинули? Имя и фамилия?

Засега няма отговор, само че на хоризонта към този момент се обрисуват контурите на новата съветска опричнина, която ще се образува от фрагменти, воювали в Донбас.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР