Боян БойчевЕто, че вече не може да се гледа руска

...
Боян БойчевЕто, че вече не може да се гледа руска
Коментари Харесай

Обикновен фашизъм

Боян Бойчев
Ето, че към този момент не може да се гледа съветска телевизия. Ако включите някоя от стратегиите, се появява надпис, че излъчването е спряно " на съображение настоящ Регламент на Съвета на Европейския съюз ". 
Вече не може да се чуе друга позиция, с изключение на налаганата от Запада с цялата му пропагандна машина у нас. Не може да гледате съветски филми, съветски излъчвания, да слушате съветска музика... 
Това ли е демократичният Запад? Това ли са неговите " полезности "? Това ли е свободата на словото? Това ли е толерантността към особеното мнение? Или Западът е търпелив единствено съм гейовете и трансджендърите? Макар че и тук се пробва да постанова тази своя приемливост с насила... 
Или Западът се опасява, че хората може и да се замислят, може и да не повярват на клишетата му, на пропагандата му, на измислените му псевдоценности. Не е ли вярно да има разнообразни отзиви, като да вземем за пример за събитията в Украйна, и в конфликта на гледните точки човек самичък да реши кое е вярното? 
Бяха ли спрени американските и други западни стратегии, когато бяха атакувани Югославия, Ирак, Либия, Сирия? 
Нацистите говореха за предимство на арийската раса, насаждаха ненавист към евреите, славяните, комунистите. По времето преди 9 септември, когато България е на страната на Третия райх, са забранявани и заглушавани съветските радиостанции, а хората са се събирали скрито да чуят друга позиция от формалната. 
Днес Съединени американски щати са хегемонът. Западът показва прословутото си надменност и възприятие за предимство над останалия свят и желае да постанова своите правила. Който не е склонен с тях, би трябвало да бъде осъден. Няколко огромни богати страни, водени от Съединени американски щати, могат да вършат, каквото желаят, а всички останали са длъжни да обслужват техните ползи. Сладките приказки на Запада за народна власт, неговите " полезности ", се оказаха хищни стопански ползи и тотална колонизация на по-бедните страни.
Омразата към Русия е основен миг. Русия е отговорна, тъй като е друга, тъй като е огромна и тъй като е богата на естествени запаси. Русия е изключително отговорна, когато е мощна и обединена. Затова би трябвало да бъде смачкана. Единствено верен е западният ред. Многополюсният свят го заплашва. 
И по тази причина още веднъж немски танкове ще се бият по полетата на Украйна с съветски танкове. 
Жалко е, че у нас хората търпеливо се оставят да бъдат манипулирани от прозападните ръководещи. Мнозинството в това Народно заседание стартира своята активност с гласоподаване на оръжия в поддръжка на Украйна и я приключи с оповестяване на Големия апетит в украинските земи през 30-те години на предишния век за геноцид под прецизната западна диктовка, без да познава добре историята.
О, да! Западът е търпелив към възхваляващата Бандера и крайния шовинизъм идеология на днешна Украйна. Защото той я наложи и тя чудесно обслужва ползите му.
Но събитията прекалено много наподобяват на тези в навечерието на Втората международна война, когато Западът отново е против Русия и поради това не обръща внимание на възхода на нацизма. 
" Хора, обичах ви, бдете! ", написа екзекутираният от нацистите публицист Юлиус Фучик...
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР