Боядисва си косата в рижаво от 7 клас, това е

...
Боядисва си косата в рижаво от 7 клас, това е
Коментари Харесай

Звездата на кинохита „Чалга“ Елеонора Иванова: Сякаш Ламбо бди над мен

Боядисва си косата в рижаво от 7 клас, това е обичаният й цвят

Макар да е едвам на 24 години, Елеонора Иванова вее има много запаметяващи се функции зад тила си.

 

Зрителите я познават от ролята й на Елеонора Черкезова в сериала „ Братя “, Антония в „ Отдел Издирване “ и Ива в „ Шекспир като улично куче “. Разбира се тя е и звездата в кинохита „ Чалга “, направил същински възторг в кината тази пролет.

 

Чаровната актриса твърди, че по време на снимането на кинохита „ Чалга “ е мислила единствено за работния развой и била фокусирана напълно в него. Разбира се вложила в него цялата си обич и внимание. Не крие, че е щастлива, че й е била поверена ролята на основната героиня Барбара и е признателна за гласуваното й доверие.

 

За ролята й звъннал режисьорът на лентата Мариан Вълев. След като прочела сюжета, към този момент знаела, че това е нейният план. Звъннала на Вълев и го попитала къде и по кое време стартират фотосите. Вълнувала се да се запознае с другата основна героиня в лентата – грацията Цвети Стоянова, която влезе в ролята на Роза. Категорична е, че въпреки Цвети да не е професионална актриса, тя е превъзходен сътрудник, на който може да се довери и се оправя чудесно.

 

Докато снимали по улиците осъзнала, че са нужни различен тип храброст и самочувствие, с цел да тръгнеш на 13-14-сантиметрови токчета и с прилепнала по тялото искрящо розова рокля.

Относно извоюваната от нея стипендия „ Стефан Данаилов “, Елеонора признава, че даже не знаела, че съществува такава, досега, в който не й звъннали, с цел да й кажат, че я е спечелила. Категорична е обаче, че това е огромна чест и добавя, че има възприятието, че от този момент Ламбо бди над нея. Грамотата и книгата на Стефан Данаилов са на особена респект в дома й.

 

От дребна била безапелационна, че желае да е актриса и нямала авариен проект.

В детските си години постоянно се чувствала неразбрана от останалите деца. Трудно намирала общ език с връстниците си и не била обществено дейна, даже в противен случай – непрекъснато страняла от останалите. Макар да нямала другари, това не й тежало. Обичала да поддържа връзка единствено с хора, занимаващи се с изкуство и в частност спектакъл.

 

Толкова е влюбена в рижавия цвят на косата си, какъвто се боядисва от седми клас, че даже към този момент не си спомня какъв е естественият й цвят. По бегли мемоари е мрачно рус, клонящ към кестеняво, с леки рижи оттенъци. Спомня си, че когато за пръв път се боядисала в рижаво, родителите й останали леко сюрпризирани. Те се занимават със личен бизнес – държат магазин за риба и нямат нищо общо с изкуството.

 

С приятеля й Анатолий Ставрев са дружно от 5 години. Запознали се по време на кастинг, а след време се видели още веднъж в НАТФИЗ, където той завършвал класа на проф. Ивайло Христов, а тя била първокурсничка. Той обаче се отказал от работата на щат и към днешна дата е на свободна процедура, до момента в който тя работи на щат в спектакъл „ София “.

Инфо: Уикенд

Тагове: Елеонора Иванова актриса Мариан Вълев – Куката Цвети Стоянова Стефан Данаилов Ламбо Анатолий Ставрев проф. Ивайло Христов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР