Бой, заплахи и обиди е новото нормално в парламента, вероятно

...
Бой, заплахи и обиди е новото нормално в парламента, вероятно
Коментари Харесай

Мария Пиргова: Бой, заплахи и обиди е новото нормално в парламента

Бой, закани и обиди е новото обикновено в Народното събрание, евентуално и ще бъде и по този начин отсега нататък.

Това сподели в ефира на Euronews PrimeTime политологът проф. Мария Пиргова. По думите ѝ утешение на политическата среда се чака по празниците, тъй като няма да има значими за решение въпроси, само че при всеки проблем тази обстановка ще се възобновява.
Ситуацията беше същата и в предходните няколко Народното събрание, макар че нямаше болшинство. Оформи се една доста сериозна рецесия в нашата парламентарна народна власт, която партиите не могат да разрешат и това удря по техния имидж доста съществено и дълготрайно.
По думите ѝ депутатите си разрешават да разрушават облика на Народното събрание и на парламентарната народна власт посредством невъзможността да решат проблемите по естествен метод.

Предвид положението на сглобката, която се обрисува като нещо дълготрайно, виждаме, че опозицията е безсилна пред това, което се случва. Това сподели политологът Атанас Радев. По думите му това болшинство ще успее да одобри конституционните промени и само че вместо това да е въпрос на фокус, той остава в сянка на кавги и пердах в Народното събрание.

Целия диалог вижте във видеото.  
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР