Ботев за трети пореден път е на полуфинал за Купата

...
Ботев за трети пореден път е на полуфинал за Купата
Коментари Харесай

Ботев за трети пореден път на полуфинал за Купата срещу ЦСКА

Ботев за трети следващ път е на полуфинал за Купата на България против ЦСКА. Това отреди тегленият чоп през вчерашния ден в шампионата, а в другия полуфинал ще се борят Лудогорец и Хебър. 
Прочетете още
Реално при последните си три участия на полуфинал Ботев постоянно играе с ЦСКА. 

Първо през 2019-та година двата отбора се срещнаха, а конфликтите сред тях бяха епични. Първият мач приключи при 3:2 за Ботев, а реваншът в София при 3:3 след неповторима драма, която класира пловдивчани на финала. На него обаче Ботев загуби от градския противник Локомотив с 0:1. 

Година по-късно през 2020-та Ботев още веднъж беше на полуфинал против ЦСКА. Тогава след 0:0 в Пловдив и 2:0 в София - ЦСКА се класира за борбата за купата. Там обаче " армейците " изгубиха също от Локомотив Пловдив след осъществяване на дузпи. 

Така за трети следващ път двата отбора ще се изправят един против различен в полуфинал в шампионата, а този път спечелилият ще се надява да счупи каръка и да завоюва Купата. 

Мачовете в началото са закрепени на 10 април - първия мач в София и 24 април - реванш в Пловдив, само че още няма точни дати и часове. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР