Ботев (Враца) ще се опита да привлече централен защитник в

...
Ботев (Враца) ще се опита да привлече централен защитник в
Коментари Харесай

Ботев няма да уволнява Христо Янев

Ботев (Враца) ще се опита да притегли централен бранител в последния ден от трансферния пазар у нас, който затваря през днешния ден. Тимът има набелязани варианти, само че към момента няма сделка. Старши треньорът Христо Янев не е удовлетворен от представянето на бразилеца Кунде, а на младия Мартин Бачев към момента му липсват опит и игрова процедура. Той напусна неотдавна Пирин и пристигна под Околчица. Тази зима си потегли стълбът в защитата на врачани Луис Фелипе Соарес и Янев не съумя да му откри първокласен заместител.

Ръководството пък застава твърдо зад наставника, макар неприятния старт на пролетния дял и загубите от ЦСКА на " Васил Левски " и Пирин вкъщи. Утре Ботев (Bp) има ново съществено тестване - посещение на Черно море, който лети високо този сезон.

Появиха се информации за промяна на Христо Янев с досегашния ментор на " орлетата " Иво Тренчев. Нещо, което най-малко на този стадий няма по какъв начин да се случи, довериха за " Тема Спорт " от клуба. През пролетта следва здрава борба за оцеляване в елита.
 Христо Янев: Днес държанието ни беше срамно!
Христо Янев: Днес държанието ни беше срамно!

Вижте мнението натреньора на Ботев (Враца)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР