Ботев Враца приема Локомотив София в интригуващ сблъсък за оставане

...
Ботев Враца приема Локомотив София в интригуващ сблъсък за оставане
Коментари Харесай

Ботев Враца и Локомотив София в интригуващ сблъсък за оцеляването в efbet Лига

Ботев Враца приема Локомотив София в завладяващ конфликт за оставане в efbet Лига. Двубоят от плейофите на стадион „ Христо Ботев “ ще започва в 16:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT , както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата Gong.bg ще може да наблюдавате всичко най-интересно от срещата.

Треньорът на врачани Дженаро Йецо съобщи, че има вяра в спасението на отбора пред дуела със „ столичните железничари “. В игра за домакините се завръщат Красимир Костов, Йоан Бауренски, Антонио Георгиев и Илиян Василев (б.а. треньор на вратарите), откакто изтърпяха своите санкции.

До последно под въпрос за дуела ще бъде Илия Миланов. Ботев Враца влиза в мача след три следващи дуела без триумф в шампионата.

След нулевото тъждество с Царско село в предходния кръг треньорът на Локомотив София разкритикува представянето на нападателите му. Под въпрос за дуела във Враца ще е Владимир Семерджиев. „ Столичните железничари “ нямат победа като посетител през сезона и през днешния ден ще търсят такава на стадион „ Христо Ботев “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР