Ботев (Враца) приема Черно море в първи двубой от 27-ия

...
Ботев (Враца) приема Черно море в първи двубой от 27-ия
Коментари Харесай

Ботев и Черно море откриват 27-и кръг на Първа лига

Ботев (Враца) приема Черно море в първи дуел от 27-ия кръг на Първа Лига през днешния ден в 16:15 часа на стадион " Христо Ботев ".

Домакините излизат като 11-ти във краткотрайното класиране, на 4 точки зад 10-ия Ботев (Пд). Врачани са първият отбор под чертата и се нуждаят от победи, в случай че желаят да си подсигуряват оставане в елита още преди разделянето на тимовете по групи. За страдание на почитателите на отбора Ботев не се намира в най-хубавата си форма. “Зелените ” нямат победа към този момент в четири следващи срещи, като редуват загуби с равенства. Най-тежкият резултат пристигна преди два кръга, когато врачани отстъпиха с 1:8 в Разград от Лудогорец. След този резултат старши треньорът Даниел Моралес подаде оставка, само че управлението на отбора реши да не му я приема и по този начин експертът остана отпред на клуба. В предходния кръг пък Ботев врътна тъждество с предпоследния Хебър.

Черно море от своя страна се намира на четвъртата позиция, като към момента може да се каже, че има шансове и за третото място. Към момента “моряците ” са с 45 точки, а третият ЦСКА 1948 има 9 повече. От друга страна обаче момчетата на Илиан Илиев не могат да си разрешат неверни стъпки, защото седмият Славия е единствено на 4 пункта под тях. Черно море се намира в добра форма и е в серия от три следващи победи. Първо отборът победи Септември (София), по-късно се наложи над Хебър, а в последният си мач надделя Локо (Пд). В тези три дуели варненци вкараха 6 гола и позволиха единствено 1 в своята врата.

Добрата вест за Илиан Илиев е, че ще може най-накрая да разчита на бразилеца Матеус Машадо. Нападателят дойде скоро в отбора и имаше проблеми с документите, които не му позволяваха да помогне на новия си тим по-рано. Черно море се намира в серия от две следващи победи против Ботев (Вр) - с 2:1 и 5:0, само че и двата последни дуела се играха във Варна. Във Враца последната среща сред “зелените ” и “моряците ” приключи без голове и без победител - 0:0.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР