"Ботев" /Враца/ победи с 2:1 като гост "Созопол" в двубой

...
"Ботев" /Враца/ победи с 2:1 като гост "Созопол" в двубой
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ остава на върха след победа в Созопол

"Ботев " /Враца/ победи с 2:1 като посетител "Созопол " в дуел от 10-ти кръг на Втора лига. Така врачани се завръщат на върха в класирането, изпревайки "Царско село " с 2 точки. "Ботев " събра актив от 23 точки, а столичани са с 21 точки. Утре "Локомотив " /София/ гостува на "Поморие " и има късмет да излезе на 2-та позиция след победа. Железничарите сега са с актив от 19 точки.
В 28-та минута Петър Альошев откри резултата за гостите. След осъществяване на корнер, Боби Борисов смъкна топката и централният защитник Альошев опъна мрежата на "Созопол ". Домакините бързо се върнаха в мача и изравниха единствено след 10 минути игра. Футболистите на "Созопол " извършиха директен свободен удар, вратарят Николай Кръстев мазета топката, която попадна у Кристиян Пашов и от от близко направи резултата 1:1.
През втората част и двата противника опитваха да се излъжат, само че не успяваха да наомерят път към мрежата на противниковия вратар. В края на дуела шансът беше на страната на врачани. В 86-та минута Мустафа Мустафа си означи автогол и оформи крайното 2:1 в интерес на "Ботев " /Враца/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР