Ботев Враца и Локомотив Пловдив преживяха сходно начало на сезон

...
Ботев Враца и Локомотив Пловдив преживяха сходно начало на сезон
Коментари Харесай

Ботев Вр застава на пътя на Локомотив Пд в efbet Лига

Ботев Враца и Локомотив Пловдив претърпяха сходно начало на сезон 2019/2020 в efbet Лига и ще се изправят един против различен с мисъл да продължат в положителна посока. И двата отбора изгубиха откриващите си мачове, с цел да реализиран победи във втория кръг, което им дава съвсем идентични изходни позиции.

Срещата на "Христо Ботев " започва в 18.45 часа и ще я проследим минута по минута в GONG.BG. Тя ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Врачани съумяха да картотекират две от новите си задгранични попълнения, до момента в който към момента чакат окончателния отговор на свободния сътрудник Валери Божинов. Наставникът Сашо Ангелов получи положителни вести и за положението на полузащитника Даниел Гаджев, който възобнови пълноценни тренировки.

Основните очаквания на врачани за мача са свързани както с домакинския фактор, по този начин и с евроангажиментите на противника. В четвъртък Локомотив Пд одобри Спартак Търнава в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Много е евентуално в състава на Бруно Акрапович да настъпят ротации за опазване на съществени фигури.

Ботев Враца е тимът, употребявал минимум чужденци през сегашния сезон – единствено един (черногореца Милан Вушурович). Като новото попълнение Христо Златински има 124 мача с екипа на Локо Пд в елита, в които вкара 31 гола, само че нито един път не се разписа в трите си дуела против врачани.

Локо Пд има единствено една победа при досегашните си 25 гостувания на врачани в шампионата – 4:1 на 15 април 1989 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР