Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив) играят тази вечер от 21:00

...
Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив) играят тази вечер от 21:00
Коментари Харесай

Летящият високо Ботев приема амбициран Ботев

Ботев (Враца) и Ботев (Пловдив) играят довечера от 21:00 часа в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Двата тима се намират в напредък от началото на шампионата.

Врачани през предишния сезон се бореха със зъби и нокти за оцеляването си в елита, а в този момент наподобяват преобразени и са в челото на таблицата. Започнаха сезона с нулево реми против Арда, само че по-късно съумяха да завоюват конфликтите си против Левски (2:0) и Царско село (2:1). В клуба се надяват това да не е било единствено краткотрайно експлоадиране, а играчите да продължат със мощните си игри и да запишат нов триумф на сметката си през днешния ден.
 Чакането свърши: Неделев се завръща като титуляр за Ботев
Чакането свърши: Неделев се завръща като титуляр за Ботев

Халфът не е започвал за " жълто-черните " от първата минута към този момент 253 дни

Ботев (Пловдив) също стартира акцията много по-добре от метода, по който приключи предходната. " Канарчетата " към този момент имат две победи на сметката си против Пирин (2:1) и Славия (1:0), само че позволиха и едно проваляне с 0:2 от Черно море. Вижда се обаче, че тимът има капацитет и всички се надяват той да се развие в хода на сезона.

Интересното е, че салдото сред тези тимове в исторически проект е много подравнен. Пловдивчани имат леко преимущество от 26 победи, 13 равенства и 22 загуби. Врачани обаче са много безапелационни на собствен терен с 20 триумфа, 4 ремита и едвам 6 провали.

Треньорът на домакините Даниел Моралес се чака да пусне на терена Костов на вратата и Николов, Ничев, Миланов и Хростов в отбрана. Бауренски и Георгиев ще са отбранителните полузащитници, а Василев и Маринов ще оперират по двете крила. Атаката ще води Бабунски, а зад тила му ще го поддържа Тодоров.
 Край на търсенето: Ботев (Враца) подписа с изобретателен халф от Бразилия
Край на търсенето: Ботев (Враца) подписа с изобретателен халф от Бразилия

По експлицитното гледище на Дани Моралес

От другата страна Азрудин Валентич се чака да заложи на Аргилашки под рамката и пред него триото Работов, Супрайен и Генев. Минков и Току ще са двамата халф-бекове, а Мертенс и Рабей ще движат играта в средата на терена.

Голямата вест е завръщането на Тодор Неделев в редиците на " жълто-черните ". Той ще бъде в ролята на плеймейкър, а Бароен и Маркиньос ще работят в предни позиции.

Вероятни сформира:

Ботев (Враца): Костов, Николов, Ничев, Миланов, Христов, Георгиев, Бауренски, Тодоров, Василев, Маринов, Бабунски

Ботев (Пловдив): Аргилашки, Работов, Супрайен, Генев, Минков, Току, Рабей, Мертенс, Неделев, Бароан, Маркиньос
 Ботев (Враца) има нов изпълнителен шеф
Ботев (Враца) има нов изпълнителен шеф

Греъм Уорън е назначен на този пост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР