Ботев (Вр) 06 декември 12:15 Локомотив (Пд) Състав 33.Красимир Костов

...
Ботев (Вр) 06 декември 12:15 Локомотив (Пд) Състав 33.Красимир Костов
Коментари Харесай

Ботев - Локомотив , вижте стартовите състави


Ботев (Вр)

06 декември 12:15

Локомотив (Пд)
 Състав 33.Красимир Костов 71.Мартин Луков 24.Алассане Н Диайе 61.Диниш Алмейда 81.Атанас Зехиров 25.Лукас Масоеро 37.Венцислав Керчев 4. Кристиан Гомис 9. Даниел Генов 34.Петър Витанов 6. Даниел Гаджев 10.Парвиз Умарбаев 18.Илия Миланов 15.Кристиан Илич 77.Мaртин Костадинов 7. Момчил Цветанов 10.Петър Атанасов 9. Бирсент Карагарен 88.Уелингтон 14.Димитър Илиев - К 28.Христо Златински 19.Георги Минчев Треньор Антони Здравков Александър Тунчев Резерви 34.Дар Королев 1. Илко Пиргов 30.Валери Домовчийски 5. Дейвид Малембана 5. Васил Добрев 13.Валентино Пулиезе 23.Владислав Узунов 11.Кенан Муслимович 14.Димитър Буров 44.Николай Николаев 8. Педро Лагоа 16.Лукас Салинас 94.Юлиан Ненов 50.Александър Колев
Локомотив (Пловдив) ще се опита да продължи гонитбата на водача Лудогорец. " Смърфовете " гостуват от 12:15 часа във Враца на Ботев в четвъртяи мач от 15-ия кръг на efbet Лига. " Железничарите " известно време бяха водачи в класирането, само че последователно губят инерция и към този момент бяха застигнати на второто място от Арда.

Момчетата на Антони Здравков към този момент демонстрираха, че могат да изненадат неприятно всеки, който ги подцени. Те доста желаят да се върнат на победния път, откакто позволиха две загуби в последните си два мача.



Локомотив (Пловдив) обичайно играе мъчно във Враца. " Смърфовете " имат едвам 2 победи над Ботев като посетител в елита, до момента в който в това време са позволили 19 загуби и 5 мача са приключили наедно. От своя страна врачани нямат победа над пловдивчани откогато се завърнаха в елита през сезон 2018-2019, като през това време записаха единствено 1 точка и са с голова разлика 2:12.

Домакините не могат да разчитат в този мач на контузените Митев, Ивайлов и Маринов. Така Антони Здравков най-вероятно ще изведе на терена Костов на вратата и пред него триото Керчев, Ндайе и Миланов в защита. Буров и Зехиров ще са халф-бекове, а Златински и Лагоа ще работят в средата на терена. Том ще бъде плеймейкър, а в офанзива ще бъдат Домовчийски и Генов.

Александър Тунчев е без контузения Петрович. Той се чака да опълчи Луков на вратата и в отбрана Гомис, Алмейда и Масоеро. Карагерен и Цветанов ще работят като халф-бекове, а Умарбаев и Витанов ще са опорни халфове. Салинас ще бъде плеймейкър, а в офанзива ще се разчита на Минчев и Илиев.

Вероятни сформира:

Ботев (Враца): Костов, Керчев, Ндайе, Миланов, Буров, Златински, Лагоа, Зехиров, Том, Генов, Домовчийски.

Локомотив (Пловдив): Луков, Гомис, Масоеро, Алмейда, Карагерен, Цветанов, Умарбаев, Витанов, Салинас, Минчев, Илиев.

Стадион: " Христо Ботев ", Враца. Съдия: Никола Попов. Начало: 12:15 часа.
 Локомотив (Пд) с група от 18 футболисти за мача с Ботев (Вр)
Локомотив (Пд) с група от 18 футболисти за мача с Ботев (Вр)

За срещата отпада Милош Петрович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР