Ботев (Пловдив) уби и последната надежда на ЦСКА за титла

...
Ботев (Пловдив) уби и последната надежда на ЦСКА за титла
Коментари Харесай

Паро призова: Глобете безхаберниците!

Ботев (Пловдив) умъртви и последната вяра на ЦСКА за купа през този сезон откакто победи с 2:0 въз основата в Коматево. Аспарух Никодимов даде мнение, като показа вижданията си след срещата и съобщи, че даже и да бъде заменен треньорът на " армейците " Стойчо Младенов, това по никакъв метод няма да промени обстановката в Борисовата градина.

" Слаб мач против тима на Ботев Пд. Не просто загубихме този мач, само че по-притеснителното е, че няма игра. Проблемът не е в треньорите, а в играчите. За тази слаба игра би трябвало да им се наложат санкции на тези футболисти. Нямат класата за тим като ЦСКА. От тези, които играха в мача един или двама стават за този клуб. Трябва да ти тупти сърцето за ЦСКА и да имаш морал...

За какво се взимат толкоз доста чужденци, не разбирам. Това е повода да нямаме добър народен тим. " Червените " позволиха неточности на доста места. Например второто попадение на Ботев от корнер. Бяха оставили самичък състезател в наказателното поле. Това е неуместно, тъй като топката лети 30-40 метра и имаш задоволително време да го покриеш.

Истината е, че изходът от тази обстановка е да се влагат средства в школите. Трябва да се възобновят, с цел да имаме качествени играчи и добър футбол. Говоря за всички тимове, освен за ЦСКА. Как можеше преди да се получават нещата и да имаме триумфи и да вадим играчи. Да участваме и на международни шампионати и на олимпиади. Трябва да се промени методът на работа.

Да се влага в базите и да се работи с децата. Ще е надалеч по-евтино от това да даваш пари за чужденци и техните заплати. Правиш прелестни бази и работиш с децата от най-ранна възраст. Преди години вадехме играчи и биехме на огромни шампионати. Проблемът не е в наставника, тъй като той тренира това, с което разполага.

Дори да бъде заменен и да пристигна различен, няма да се трансформират нещата. Няма да помогне промяна на треньора ", показа Никодимов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР