Ботев Пловдив, ЦСКА-София, ЦСКА 1948? Кой ли не преговаряше за

...
Ботев Пловдив, ЦСКА-София, ЦСКА 1948? Кой ли не преговаряше за
Коментари Харесай

Ботев или Армията? Ето какво избра Бабунски

Ботев Пловдив, ЦСКА-София, ЦСКА 1948? Кой ли не преговаряше за едно от откритията на есента в родния футбол - Дориан Бабунски. Националът на Северна Македония през днешния ден взе решение.

Наш източник разкри, че голаджията си е стегнал багажа от Враца през днешния ден и е споделил сбогом на всички в Ботев. Пред околните си споделил, че поема към гранда Рапид Виена.

Неустойката на Бабунски е 100 000 евро и скромният роден отбор няма по какъв начин да го спре. В същото време Дориан се е спазарил за заплата сред 15 и 20 хиляди евро в столицата на Австрия, научи " Марица ".

Куриозното е, че преди време той беше без тим и се съгласи да рита в столицата на Северозапада за 2 000 евро. Синът на някогашния футболист на ЦСКА Бобан Бабунски обаче вкара куп голове тази есен и подвигна цената си.

Дориан има брат Давид, който пък е халф. Той рита за унгарския Дебрецен. Нападателят на Ботев Враца пътува до маджарско, където преговаряше с локални клубове, само че очевидно е получил в този момента офертата от Виена.

Свързани вести Словенци съкратяват Ботев откъм нападатели?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР