Ботев (Пловдив) стартира благотворителна инициатива по време на подготвителния лагер

...
Ботев (Пловдив) стартира благотворителна инициатива по време на подготвителния лагер
Коментари Харесай

Ботев Пд пуска виртуални билети за зимните си контроли, парите отиват за благотворителност

Ботев (Пловдив) започва благотворителна самодейност по време на подготвителния лагер на тима в Турция, осведомиха от футболния клуб. Инициативата се реализира в партньорство с фондация " НОЩ на Ангелите ". 

Остатъка от подготовката на “жълто-черните ” ще се организира под наслов “Лагер на положителното ”, като за всяка една от зимните инспекции на отбора в Белек ще бъде проведена продажба на виртуални билети, които ще бъдат налични през онлайн билетната система на клуба.

Символичните благотворителни виртуални пропуски ще са на цени от 2, 5, 10, 20 и 50 лв. и всеки самичък ще може да избере сумата, която да подари. Сто % от събраните средства ще отидат в поддръжка на благотворителните акции на " НОЩ на ангелите ", като част от поетата от клуба обществената отговорност и поддръжката към фондацията от началото на сезона.

" По време на акцията Ботев и " НОЩ на ангелите " ще осведомят за събраните суми след всеки мач, както и акциите, които ще бъдат подкрепени! “Лагер на добрто ” ще приключи със дуела против Хебър (Пазарджик), който ще се играе на Футболен комплекс “Никола Щерев – Старика ” на 10-ти февруари. Нека дружно покажем, че можем да бъдем по-добри! Подкрепи Ботев, поддържа положителното ", приканиха от футболния клуб.

" Жълто-черните " отпътуват за своя предварителен лагер в неделя, а на турска земя играчите на Душан Керкез ще изиграят 5 контролни срещи. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР