Ботев Пловдив ще вземе участие в Клубната консултативна платформа (Club

...
Ботев Пловдив ще вземе участие в Клубната консултативна платформа (Club
Коментари Харесай

Ботев Пд ще участва в консултативна платформа с президента на УЕФА

Ботев Пловдив ще вземе присъединяване в Клубната консултативна платформа (Club advisori platform), в която президентът на УЕФА Александър Чеферин също ще се включи, оповестиха от клуба.

Повече от 300 професионални футболни клуба от 32 шампионати от цяла Европа участват на срещата през вчерашния и днешния ден в Мадрид.

На срещата на CAP ще бъдат прегледани значими тематики, свързани с развиването на професионалния футбол в Европа като модела на финансово систематизиране на УЕФА от 2021 до 2024 година, структурата на интернационалните клубни надпревари след 2024 година, интернационалния календар, както въпроси, свързани с регулирането на трансферния пазар.

Клубната платформа ще бъде отворена за представителите на медиите и ще приключи с конференция, на която ще участва президентът на УЕФА Александър Чеферин, дружно с ръководителите на едни от водещите лиги в Европа като Ричард Мастърс (изпълнителен шеф на британската Висша лига) и Луиджи де Сиерво (изпълнителен шеф на италианската Серия А).

Ботев ще бъде показан от изпълнителения шеф Даниел Серехидо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР