Ботев (Пловдив) ще смени курса не само по отношение на

...
Ботев (Пловдив) ще смени курса не само по отношение на
Коментари Харесай

Ботев ще купува само български играчи през ляото

Ботев (Пловдив) ще смени курса освен във връзка с старши треньора, само че и що се касае до селекцията, оповестява " Тема Спорт ". Както към този момент стана ясно, " канарчетата " съвсем несъмнено ще назначат българин за ментор от лятото. Един от главните любимци е Станислав Генчев, който клубът искаше още през зимата.

От преобладаващо български, млади, играчи ще е и лятната селекция. Както е известно, досега, след идването на Антон Зингаревич отпред на клуба, единствено чужденци бяха треньори, като и селекциите бяха главно от иностранци.
 Пирин и Ботев (Пловдив) се изправят един против различен във значим мач за двата тима
Пирин и Ботев (Пловдив) се изправят един против различен във значим мач за двата тима

Срещата на стадион " Христо Ботев " в Благоевград започва в 15:45 часа

Сега скаутското звено на клуба е било натоварено със задачата да предложи лист с млади български състезатели, които вероятно да бъдат привлечени, като канарчетата са били подготвени да заплащат и трансферни суми.

Цел номер едно е Мирислав Маринов от Ботев Враца. Младежкият национал може да работи зад нападателя и по крилото. 19-годишният футболист в последно време не попада в проектите на старши треньора на врачани Даниел Моралес.

Жълто-черните ще се опитат да си върнат Крис Добрев. В момента 22-годишният атакуващ футболист е в Славия, само че договорът му изтича на 30 юни и тогава става свободен сътрудник. Интересното е, че Добрев се оказа непотребен в Ботев при Азрудин Валентич, който и сега дърпа конците, като консултант на притежателя. Явно обаче на " Колежа " са осъзнали грешката си или пък може би желаят да вършат благи очи пред почитателите си.
 Ботев (Пловдив) ще пусне филм за откриването на
Ботев (Пловдив) ще пусне филм за откриването на " Колежа "

" Очаквайте афтърмувито от целия ден ", оповестяват " канарчетата "

Сред набелязаните са още крилото на Черно море Николай Златев. Неговото идване обаче ще е най-трудно осъществимо, тъй като той има дълготраен договор с моряците, а и те ще се опитат да го пласират вероятно в чужбина.

Последен в листата е Джан Хасан от Дунав Русе. 20-годишният бранител е младеж на Левски, само че не съумява да пробие на " Герена ", а при драконите е съществена фигура и се е побравил с представянето си.

Все отново Ботев ще огледа и непознатия пазар, като са набелязани трима млади нигерийски състезатели. Очаква се развиване и към Елвис Ману, който е чартърен от канарчетата в нидерландския Грьонинген.
 Агентът на Тодор Неделев не е бил позволен да гледа онлайн Ботев (Пловдив) - Левски
Агентът на Тодор Неделев не е бил позволен да гледа онлайн Ботев (Пловдив) - Левски

Чворович бе част от Ботев сред 2017 и 2019-та година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР