Ботев Пловдив ще реализира много престижен трансфер в близките дни.

...
Ботев Пловдив ще реализира много престижен трансфер в близките дни.
Коментари Харесай

Първо в Марица: Ботев продава Атанас Илиев в Италия

Ботев Пловдив ще осъществя доста влиятелен трансфер в околните дни. Нападателят Атанас Илиев съвсем несъмнено ще премине в Асколи. Новината бе доказана от спортният шеф на клуба от Ботуша Андреа Лупо пред сътрудника от локален уебсайт Луиджи Мансини.

Двете управления са се разбрали към този момент за изискванията по договорката. След мача на канарчетата против Царско село в четвъртък се чака Илиев да замине за Италия за медицински проби.

Асколи приключи на 16-о място в последната акция на Серия Б. През този сезон отборът е окуражен да нападна елита, от който е неизменима част в продължени на две десетилетия до 1992 година Отборът играе на 20-хилядният стадион Чино и Лило Дел Дука. Старши треньор е някогашният италиански национал Андреа Сотил, направил впечатляваща кариера през 90-те години във Фиорентина, Дженоа и Торино.

26-годишният таран от Добрич бе притеглен в Ботев Пловдив от Монтана предишното лято от тогавашния старши треньор Ферарио Спасов. С жълто-черната фланелка Атанас Илиев има 28 мача, в които е отбелязал 16 гола. С положителните си изяви Илиев притегли вниманието на националния селекционер Ясен Петров. За държавния ни отбор той има 6 мача, в които е вкарал едно попадение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР