Ботев Пловдив ще обяви днес новия старши треньор. Става въпрос

...
Ботев Пловдив ще обяви днес новия старши треньор. Става въпрос
Коментари Харесай

Ботев Пловдив избра хърватин за нов треньор

Ботев Пловдив ще разгласи през днешния ден новия старши треньор. Става въпрос за хърватски ментор. Според осведомени името му е доста известно. Снощи той е бил под тепетата за заключителни договаряния с управлението на " жълто-черните ", а през днешния ден ще бъде показан публично посредством известие на уеб страницата на клуба.
Прочетете още
Старият щаб, който работеше с Азрудин Валентич остава, а Артур Ованесян, който водеше тима против Локомотив (Пловдив), се връща отпред на дублиращия отбор. Както е известно, босненецът напусна поста си след отпадането от АПОЕЛ (Никозия) в Лигата на конференциите. По гледище на притежателя Антон Зингаревич Валентич остава в Ботев като негов консултант, съобщи sportal.bg

Във визитката на чакания хърватин нямало нищо особено. Някои почитатели незабавно прозряха, че той ще е единствено заслон, а Азрудин ще продължи да кадрува.

С новия старши треньор се чакат и две нови попълнения. Става въпрос за халф и нападател, като единият е нидерландец. Интересното е, че след дуела в Кипър Валентич сподели, че тимът се нуждае от двама нови - халф и нападател, и очевидно те ще бъдат привлечени.

Други двама от спряганите за нов треньор на Ботев (Пловдив) - Николай Киров-Белия и Славен Билич, поискали прекомерно високи хонорари, които управлението на клуба решило, че няма по какъв начин да заплаща. Отделно Билич води договаряния с Олимпиакос.

Било е обсъждано и името на Ясен Петров, само че той е недолюбван от немалка част от почитателите.

Ботев стартира извънредно едва сезона - в шампионата записа 4 следващи загуби, което не се е случвало от 2009 година по времето на Димитър Христолов. " Канарчетата " отпаднаха и още на първото затруднение в Лигата на конференциите. Отборът към момента няма победа от началото на акцията.

Хубавото за новия хърватски треньор е, че ще има към 10 дни, с цел да направи подготовка с тима, защото мачът с ЦСКА - София в неделя бе отсрочен, а идващият формален е чак на 13 август против Берое в Стара Загора.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР