Ботев (Пловдив) се прицели в звездата на Втора лига и

...
Ботев (Пловдив) се прицели в звездата на Втора лига и
Коментари Харесай

Ботев ще се пробва за голмайстора на Втора лига

Ботев (Пловдив) се прицели в звездата на Втора лига и Царско село Георги Минчев, твърди " Меридиан Мач ". Нападателят, който към днешна дата е голмайстор на втория ни ешелон, е мечтан от " канарчетата " още в този момент. Трансферът обаче евентуално ще стане доста мъчно, тъй като таранът е главното оръжие на Царско село в борбата на отбора за промоция в елита.

Добрата вест за Ботев е, че договорът на Георги Минчев изтича в края на сезона, което значи, че управлението на втородивизионния отбор въпреки всичко би разгледало оферта за нападателя, тъй като той ще се трансформира свободен сътрудник през лятото. На този стадий от Ботев не бързат да водят каквито и да е договаряния за Минчев. Такива ще започват още при започване на януари, когато " жълто-черните " ще имат право да беседват и със самия футболист, тъй като тогава ше остават по-малко от 6 месеца от сегашния му договор с Царско село.

Самият футболист не желае да остава при водача във Втора лига, а му се играе в клуб с богата история и многочислени почитатели. Ботев дава отговор на желанието на Минчев. Очаква се при започване на януари да има сериозна работа по прехвърлянето на нападателя в Коматево, като към този момент като че ли е по-вероятно той да пристигна в Ботев след края на сезона, когато " канарчетата " няма да дължат трансферна сума за правата му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР