Ботев (Пловдив) разгроми с 5:0 Царско село в контролна среща.

...
Ботев (Пловдив) разгроми с 5:0 Царско село в контролна среща.
Коментари Харесай

Ботев Пд разгроми Царско село в контрола, Неделев блесна с красив гол

Ботев (Пловдив) разгроми с 5:0 Царско село в контролна среща.

Спарингът се игра пред към 200 фенове на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Първата част на мача бе равностойна, само че след почивката ботевистите преобладаваха тотално. Неофициален дебют за пловдивчани записа роденият през 2005 година Монир Ал Бадарин.

Още в 8-ата минута прати топката в мрежата, само че голът бе анулиран поради засада. В 17-ата минута гостите стигнаха до добра обстановка след пробив отляво, остро центриране и последвал удар, само че и защитник пред него се оправиха с ситуацията.

В 29-ата минута се разноски на слалом през няколко бранители и стреля от границата на наказателното поле, а след лек рикошет топката мина над гредата. В 34-ата минута състезател на гостите се озова самичък против Аргилашки, само че от отлична позиция пропусна.

Така се стигна до 39-ата минута, в която Ботев поведе в резултата. Брахими получи топката отляво по офанзивата и насочи прострелно центриране, вратарят леко докосна кълбото и то се насочваше към Минков. Кавдански изпревари бързоногия футболист, само че прати топката в мрежата си за 1:0.

След почивката превъзходството на „канарчетата“ бе тотална. В 52-ата минута изправи на крайници феновете с брилянтно попадение. получи топката фронтално против вратата и пусна надясно към, който с едно допиране от 14-15 метра трансферира вратаря за 2:0.

В 58-ата минута Брахими пропусна останал самичък против вратаря, а в 65-ата минута Ботев стигна до трети гол. пусна прелестен пас към, който напредна и стреля, стражът мазета, само че право в, който от близко вкара за 3:0.

3 минути по-късно стражът парира удар на, а минута по-късно Рабей вкара втория си гол в мача. Груба неточност в защитата подари топката на, който откри и халфът от няколко метра се разписа за 4:0.

В идващите минути на два пъти пропусна страхотни благоприятни условия да се разпише против някогашния си отбор. Все отново, в 82-ата минута халфът се регистрира с асистенция, откакто проби отляво и пусна към, който без проблеми от близко фиксира крайното 5:0.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР