Ботев (Пловдив) пусна в продажба билетите за домакинството на Славия

...
Ботев (Пловдив) пусна в продажба билетите за домакинството на Славия
Коментари Харесай

Ботев пусна в продажба билетите за домакинството на Славия

Ботев (Пловдив) пусна в продажба билетите за семейството на Славия от осмия кръг на Първа лига. Двубоят сред двата тима е на 1 септември (петък) от 21:30 часа на стадион " Христо Ботев ".

Пропуските за срещата към този момент са налични онлайн на уеб страницата kolezha.bg, като те ще се продават и в двата почитател магазина на " жълто-черните " - на стадион " Христо Ботев " и на ул. " Райко Даскалов " 40.

Цените на входните талони са от 12 до 70 лв..

Деца до 4 години (включително) - влизат гратис на мачовете (без място). Деца сред 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - употребяват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават единствено на каса и в магазините.

Притежателите на членска карта получават 60% отстъпка от цената на индивидуален билет. За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безвъзмезден. За тях е обособено особено място пред централната естрада, като те ще влизат през входа сред централната и южните трибуни.

За последователите на Славия билети са налични онлайн, като те могат да бъдат закупени и в деня на мача на каса пред бранша за посетители.
 Етър - Ботев (Пд) 1:2 в мач от efbet Лига
Ботев дочака първа победа за сезона, оправданият Бароан се трансформира в воин

" Канарите " надделяха трагично Етър с 2:1 на " Ивайло
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР