Ботев (Пловдив) продължава своята рубрика, в която феновете на тима

...
Ботев (Пловдив) продължава своята рубрика, в която феновете на тима
Коментари Харесай

Слави Шопов застава пред феновете на Ботев

Ботев (Пловдив) продължава своята графа, в която почитателите на отбора могат да задават въпроси към обичаните си футболисти от " жълто-черния " клуб.

" След като през миналия уикенд на въпросите на почитателите отговаряше Димитър Тонев, тази седмица пред вас ще застане Станислав Шопов.
Заради един от най-святите християнски празници Великден, рубриката тази седмица ще се състои в сряда (15.04) от 15:00ч.

За да зададете въпроса си към Слави Шопов, посетете Instagram профила на Ботев и отговорете на story, което ще бъде интензивно от 12:00 часа в сряда ", приканиха от клуба.

Вижте тази обява в Instagram.
Ботев (Пловдив) продължава своята графа, в която можете да задавате въпроси към обичаните си футболисти от " жълто-черния " Клуб. След като през миналия уикенд на въпросите на почитателите отговаряше Димитър Тонев, тази седмица пред вас ще застане Станислав Шопов. Заради един от най-святите християнски празници Великден, рубриката тази седмица ще се състои в сряда (15.04) от 15:00ч. За да зададете въпроса си към Слави Шопов, посетете Instagram профила на Ботев и отговорете на story, което ще бъде интензивно от 12:00 часа в сряда. #botevplovdiv

Публикация, споделена от Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) на Апр 14, 2020 в 4:12 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР