Ботев (Пловдив) продължава с колебливото представяне от началото на сезона.

...
Ботев (Пловдив) продължава с колебливото представяне от началото на сезона.
Коментари Харесай

Царско село остава непревземаема крепост и за Ботев Пд

Ботев (Пловдив) продължава с неувереното показване от началото на сезона. " Канарчетата " записаха четвърти мач без победа, откакто приключиха наедно 0:0 вкъщи против Царско село. Двубоят бе от 5-ия кръг на Първа лига.

" Царете " от своя страна не престават без проваляне и без позволен гол от началото на акцията. Възпитаниците на Любослав Пенев събраха 9 точки, до момента в който " жълто-черните " имат 5 пункта.

Двубоят стартира скучно. В 13-ата минута пристигна първата заплаха пред една от двете порти. Салиф Сисе от гостите стреля към Георги Аргилашки, само че топката излезе в навън. Минута по-късно Бандаловски се озова на добра позиция след центриране от корнер, само че се размина с топката.

В 22-ата минута Ивайло Марков стреля извънредно неопределено.

В 25-ата минута Станислав Шопов опитва да трансферира Джони Пласид с техничен удар от ъгъла на наказателното поле, само че стражът на Царско село мазета топката под гредата. След половин час игра още веднъж Шопов стреля, само че този път в навън.

В 36-ата минута Неделев центрира от директен свободен удар. Атанас Илиев надигра във въздуха Будинов, само че с глава не откри очертанията на вратата.

Малко по-късно централният нападател на Ботев навлезе на скорост в пеналтерията на " царете ", само че шутира около задачата.

В 42-ата минута Шопов удари гредата. Младокът стреля отдясно на вратата, само че нацели горната греда.

През втората част борбата по терена властваше. Опасности пред една от двете порти съвсем липсваха.

В 80-ата минута се получи меле, откакто домакинът на Ботев влезе на терена до тъчлинията, с цел да подкани Андерсон да стане. Изведнъж се вкупчиха няколко играчи и от двата тима, които бяха разтървани. Неделев и Андерсон получиха жълти картони.

В 89-ата минута гостите проведоха добра офанзива. Топката стигна до Манев, който потърси далечния ъгъл, само че Аргилашки избави. В продължението на мача стражът се оправи и с удар с глава на Родригес.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР