Ботев (Пловдив) продължава да работи по зимната си селекция. До

...
Ботев (Пловдив) продължава да работи по зимната си селекция. До
Коментари Харесай

Ботев чака нападател от чужбина

Ботев (Пловдив) продължава да работи по зимната си селекция. До този миг “канарчетата” привлякоха трима футболисти. Това са Запро Динев, Атанас Зехиров и Антон Карачанаков. “Жълто-черните” са близо и до подписа на бразилски ляв бек. Желанието в клуба е да бъде притеглен и централен нападател. Той е от чужбина и се чака да бъде организиран преди заминаването на отбора за лагера в Турция, написа “Тема Спорт”. В сряда е първата контрола на “жълто-черните” против Локомотив (Горна Оряховица) в Коматево.

Ботев се бе насочил към голмайстора на Царско село Георги Минчев, само че оттова охладиха пристрастеностите на клуба. Това е предиздвикало Николай Киров да прибегне до задграничния пазар. Там е бил открит добър нападател, като развиване към привличането му се чака в околните дни. Засега името му се пази в загадка.

“Канарчетата” продадоха голмайстора си Стивън Петков в португалския първокласен Фейрензе. Продължават и тежките договаряния с Диого Кампос и мениджъра му Иво Димов за анулиране на договора на футболиста.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР